Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czarny ekran

(Temat utworzony: 15-03-2025 07:08 PM)
195 Wyświetlenia
GregorPals
Apprentice
Opcje
Hej, byłem na koncercie, nagrywalem wstępy i czy ktoś miał takie coś, że podczas nagrywania zmieniajac przybliżenie macie czarny ekran z dźwiękiem? Oddalenie powraca do nagrywania? Przechodząc z iPhone takie ***** 🤮 #samsung #galaxys25 #samsungblack #czarnyekran
To wideo jest teraz przetwarzane. Spróbuj ponownie za chwilę.
(wyświetl w Moje wideo)

0 Like
8 Odpowiedzi
Amazigh
Big Cheese
Opcje
Problem z kamerą lub programem. Zresetuj telefon (off/on), wyczyść dane aplikacji aparat, ewentualnie wipe cache partition. Zrób diagnostykę dla każdego obiektywu...
0 Like
GregorPals
Apprentice
Opcje
Według diagnostyki poprzez samsungowy Members to test wyszedł OK, nowy telefon od lutego u mnie w rękach. Uruchomiłem ponownie, przywróciłem ustawienia fabryczne aparatu i to samo, co pewien czas podczas nagrywania tak samo 🤮 Najgorsze, że podczas nagrywania ekran działa poprawnie i nie widać by coś szło nie tak 😑 #samsung
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@GregorPals, czy również wykonałeś zabieg Wipe Cache Partition?

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

GregorPals
Apprentice
Opcje
Tego nie będę robił ponieważ nie znam się na tym więc kupując telefon najmniej myślę by wchodzić w ustawienia serwisowe 🫣
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@GregorPals, na wszelki wypadek podsyłam link z dokładną instrukcją, jak to zrobić: https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn...

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Maniollo
Troubleshooter
Opcje
Kupiłeś telefon nie po to żeby wchodzić w ustawienia serwisowe, to ciśnie się na usta pytanie. Jak kupiłeś auto to też nie po to, żeby raz na jakiś czas tankować?.
0 Like
GregorPals
Apprentice
Opcje
Telefon ładuje, a nie grzebie w bezpiecznikach
0 Like
Maniollo
Troubleshooter
Opcje
To ciesz się swoim ekranem. Poczytaj co to jest wcp. Jak Ty przechodzisz przez ulicę? 😂😂😂
0 Like