Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Concluzii Precomanda pe Samsung.Ro

(Subiect creat la: 04-02-2025 01:44 PM)
426 Vizualizări
Alexiss13
Pathfinder
Opțiuni
In sfarsit a ajuns precomanda data la 10 minute dupa lansare pe site-ul celor de la Samsung si voiam sa las niste concluzii poate ajuta pe altii pe viitor:
-Daca faci precomanda pe site-ul celor de la Samsung nu ai prioritate, nu primesti mai repede fata de altii produsele si poti face rost mai repede cateodata de telefon de la emag, orange, vodafone etc
-Bine ca s-a miscat FanCourier ca cei de la Samsung au parut ca tin intentionat precomenzile in loc (afirm asta dupa mai multe conversatii in care cei de la Samsung mi-au zis ca au in stoc telefonul si cu toate acestea comanda nu dadea semne sa se expedieze)
Inchei prin a spune ca nu o sa mai comand direct de la ei daca am de gand sa mai dau vreo precomanda si ca nu mi se pare normal ca nu se tine cont de cat de repede dai o precomanda si e total la intamplare cat de repede primesti telefonul. O zi buna sa aveti ca eu am un telefon de butonat acum si pentru cei ce inca mai asteapta va confirm ca merita telefonul😁
34 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Cand ai primit telefonul si cand ti s-a comunicat ca o sa ajunga la tine?
Dupa data de 7, nu-i asa? 
Eu zic ca ar trebui sa fii fericit ca l-ai primit mult mai repede decat ai fost anuntat ca il vei primi...

Desigur, e alegerea ta de unde comanzi pentru ca banii sunt la tine. Dar eu zic ca ar trebui sa apreciezi faptul ca a ajuns mai repede decat trebuia telefonul.

Alexiss13
Pathfinder
Opțiuni
Apreciez ca a ajuns mai repede, dar nu apreciez si poate nu am fost destul de clara faptul ca Samsung ar trebui dupa logica mea si a mai multora sa livreze primii dintre toti furnizorii si sa ai o anumita prioritate cand plasezi comanda asa repede si cu banii dati
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Fiecare cum considera... ca unii livreaza mai repede cu 1 zi, 2 sau 3 decat Samsung tine strict de logistica fiecarui retailer in parte.

Eu m-as bucura de telefon si as lasa nemultmumirile la o parte. Lasi faptul asta sa iti strice bucuria.

Tu stii mai bine ce e important pentru tine.. pentru mine astea sunt nimicuri.

Alexiss13
Pathfinder
Opțiuni
Scopul acestei postari a fost o concluzie sa ajute pe viitor pe cine mai are de gand sa faca precomanda, acum ca mi-am spus oful trec linistita mai departe si ma bucur de telefon😊
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Sa te bucuri de el... merita din plin!

Legat de precomenzi... am fost in situatia ta si da, nu este deloc placut. Tot de acolo am invatat ca focusul era in directia gresita.

GabrielJean
Voyager
Opțiuni
Ma gandesc, ei nu sorteaza comenzile pentru impachetare in ordinea comenzilor dupa data crescatoare?

Pentru ca eu daca m-am hotarat sa comand cu 10 minute dupa startul precomenzilor si cu banii platiti integral, mi s-ar parea logic sa fie predat curierului mai repede fata de cei care au comandat telefonul abia dupa data de 26 si au primit deja telefonul. Ma refer la Samsung shop
0 Aprecieri
IosifS23
Pioneer
Opțiuni
Mi se pare de toata jena sa comanzi de la producator un produs la precomanda, culoare exclusiva, achitat integral si tertii sa livreze cu o saptamana mai repede decat ce au anuntat ei. Comanda a fost facuta cu 40 de minute dupa lansare. Deja ma gandesc foarte serios sa renunt la precomanda si sa ma intorc la baietii de la apple care sunt mult mai seriosi. Scuza asta ca au anuntat data de 7 e pentru copiii de clasa a 5-a din pacate. Din punctul meu de vedere si sunt convins ca si ceilalti membrii sunt de acord cu mine, este inadmisibil ca emag sa livreze mai repede decat Samsung, acum fiecare cum crede.
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

:-)) pe principiul asta, Samsung ar trebui sa interzica tuturor sa livreze mai repede.. ca na, esti tu suparat.
Stocurile la retaileri se livreaza si astea in functie de stocuri si mai multi factori. Au ajuns mai devreme, nu e nimeni absurd sa le tina in stoc pentru a evita discutii.

Scria clar dupa data de 7, livrarile au inceput mai devreme.. in loc sa fim multumiti stam si ne plangem. 

In nici nu caz nu au fost livrate mai devreme cu 1 saptamana cum spui.. e vorba de cateva zile (max. 3), din ce am putut observa.

Esti liber sa te intorci unde consideri.. pana la urma banii sunt la tine.

IosifS23
Pioneer
Opțiuni
Pai din punctul meu de vedere, ultimii care ar trebui sa primeasca marfa sunt retailerii:)))3 cazuri concrete de masina cumparata din Germania si nu a fost predata pentru ca nu au facut lansarea in romania si sa nu o scoata la vanzare. Asta mi se pare o abordare corecta a unei situatii. A si mai era faza in ordinea precomenzilor...acum am vazut o postare cu comanda facuta in 26 si a ajuns si eu cu comanda in 22 nimic
GabrielJean
Voyager
Opțiuni
A trecut precomanda prin toate etapele sau a sarit direct de la 3 la 6? 🤣 Ca pana la ora asta sunt tot la pasul 3. Sa il folosesti sanatos si sa te bucuri de el!
0 Aprecieri
Alexiss13
Pathfinder
Opțiuni
A trecut prin toti pasii nu a sarit nimic. Multumesc!
0 Aprecieri
Case8122
Pathfinder
Opțiuni
Same here. Încă la pasul 3. Așteptăm și așteptăm 😂. Ar fi plăcut să sara peste pași și să primesc diseară AWB de la Sameday, dar eu nici IMEI n-am asignat
0 Aprecieri
Case8122
Pathfinder
Opțiuni

Deci inca nimic si la tine :D. Ne tin pe uscat

0 Aprecieri
GabrielJean
Voyager
Opțiuni
La ce am vazut pe forumuri straine, multi au primit comanda chiar in data estimarii. Deci poate il primim chiar pe 7 feb.

Sper doar sa nu ajungem pe 10-11-12 feb 😞
0 Aprecieri
Case8122
Pathfinder
Opțiuni
Posibil. Dar nu-i imposibil să ajungă maine sau poimâine cel puțin. Mai așteptăm. Poate macar primim IMEI sau AWB azi
0 Aprecieri
GabrielJean
Voyager
Opțiuni
Chestia e ca unii in alte tari au avut o data initiala si apoi in Shop la comanda, au primit delay. De exemplu:
"Once Feb 3rd, changed to Feb 18 last night, changed to March 4 like 3 hours ago"

4 martie e incredibil... Daca e asa, dau comanda la emag si anulez pe cea de la Samsung, chiar daca mau dau diferenta de 700-900 lei sau cat o fi 🤣
0 Aprecieri
Case8122
Pathfinder
Opțiuni
Poate depinde de țară. La noi inca nu sunt probleme cu precomenzile văd. Eu am prin Sameday și nu apare niciun estimat din păcate...
0 Aprecieri
gelu_dh
Journeyman
Opțiuni
E normal sa stea la frig în depozit câte 5-7 zile?Una e sa aibă comenzi multe și sa nu reușească cu ambalajul și alta când sa stea atâtea zile în depozit gata ambalat pregătit de livrare și sa nu.l trimită ca nu au oameni la distribuție sau mai știu eu ce fac ei!!!
GabrielJean
Voyager
Opțiuni
Poate nici nu le-au impachetat inca
0 Aprecieri
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Hello. Mă bucur că a ajuns și la tine telefonul. Să te bucuri de el, sigur o să îți placă 🔥

Însă, nu îți înțeleg supărarea legată de livrare. O precomandă îți oferă posibilitatea de a comanda un produs înainte să fie disponibil pe piață și să îl primești odată ce devine disponibil. Samsung a menționat data de 7 februarie pentru livrări, dar se pare că au livrat produsele mai devreme decât data menționată. Același lucru este valabil și la parteneri, (cum ar fi eMag), nu toată lumea primește imediat produsul de la precomandă.