Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Brak połączenia przez usb z laptopem

(Temat utworzony: 07-02-2025 08:58 PM)
640 Wyświetlenia
Nuśka
Explorer
Opcje

Cześć, nie mogę przesłać plików z telefonu na laptopa. Laptop nie widzi telefonu. Po podłączeniu kabla telefon od razu się ładuje nie wyskakuje żadne powiadomienie, chodzi o Samsunga Galaxy S25 Ultra 

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Nuśka
Explorer
Opcje
Kupiłam adapter usb 2.0 na usb c i zadziałało, dzięki

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

0 Like
26 Odpowiedzi
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Nuśka sprawdź ustawienia połączenia USB dla telefonu. Oczywiście na telefonie!

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
SaCam
Voyager
Opcje
@Nuśka, a nie masz przypadkiem włączonej "automatycznej blokady" w zabezpieczeniach telefonu?
0 Like
Moti7t
Voyager
Opcje
Kiedy podłączysz telefon do PC kablem rozwiń powiadomienia w telefonie, kliknij to gdzie pisze USB i z menu które się pojawi wybierz przesyłanie plików ponieważ domyślnie telefon ma włączony tryb ładowania.
0 Like
Nuśka
Explorer
Opcje
rozwijam powiadomienia i nic tam nie ma ,wyskakuje tylko powiadomienie Rozpoczęto ładowanie
0 Like
Nuśka
Explorer
Opcje
Sprawdziłam i jest wyłączona
0 Like
Nuśka
Explorer
Opcje
Nie widzę u siebie w ustawieniach , ustawień dla usb
0 Like
Moti7t
Voyager
Opcje
Używasz oryginalnego kabla? 1/3 moich kabli USB C, które mam nie nadaje się do przesyłania plików w Samsungu, a niektóre z nich nawet nie ładują mimo że działają z innym sprzętem.
0 Like
Nuśka
Explorer
Opcje
Tak, tego co był razem z telefonem i próbowałam jeszcze na drugim kablu również od samsunga i nic
0 Like
GlitchCore
Samsung Members Star ★
Opcje
Cześć. Przejdź do Ustawienia --> Telefon - Informacje --> Informacje o oprogramowaniu --> kliknij 10 razy w zakładke numer wersji aby uruchomić opcje programisty. Teraz przejdź do opcji programisty i odszukaj zakładke "Domyślna konfiguracja USB" ustaw na przesyłanie plików.