Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Brak połączenia przez usb z laptopem

(Temat utworzony: 08-02-2025 08:29 AM)
152 Wyświetlenia
Nuśka
Explorer
Opcje

Cześć, nie mogę przesłać plików z telefonu na laptopa. Laptop nie widzi telefonu. Po podłączeniu kabla telefon od razu się ładuje nie wyskakuje żadne powiadomienie, chodzi o Samsunga Galaxy S25 Ultra 

0 Like
Nuśka
Explorer
Opcje
Ustawiłam przesyłanie plików. Na kablu przy wejściu typu c wg nie czyta laptop telefonu ,na kablu od huaweia z wejściem usb a zaczytał raz a po rozłączeniu i ponownym połączeniu juz nie czyta
0 Like
relatyw
Helping Hand
Opcje

Spróbuj zaktualizować ten sterownik:

Zrzut ekranu 2025-02-07 215422.png

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Próbowałaś podłączyć do innego portu USB? Jeżeli masz możliwość to sprawdź na innym komputerze.

Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
Spróbuj jeszcze uruchomić ponownie telefon oraz wyczyścić dane aplikacji USBSettings. Ustawienia --> Aplikacje --> 3 poziome kreski z 1 pionową --> Pokaż aplikacje systemowe --> OK --> USBSettings --> Pamięć --> Wyczyść dane.
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Nuśka to weź ogarnij swój komputer, ponieważ każdy telefon i dobrze skonfigurowany komputer "ustawiają się" na pełną funkcjonalność portów USB.

Ponadto brak informacji co to za laptop, jaki system, i czy telefon ustawiany z palca, czy kopia ustawień przeniesiona kopią ze starego urządzenia. Na odległość, ciężko zgadywać.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
Moti7t
Voyager
Opcje
Zainstaluj ten sterownik i koniecznie po tej czynności zrestartuj komputer.
https://developer.samsung.com/android-usb-driver
0 Like
Nuśka
Explorer
Opcje
Zainstalowałam i dalej nic
0 Like
Nuśka
Explorer
Opcje
Dalej nic
0 Like
Nuśka
Explorer
Opcje
Ten sterownik wg nie jest u mnie widoczny w menadżerze urządzeń
0 Like
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Cześć! Sprawdź poniższe rzeczy
1. Wyłącz Debugowanie USB w ustawieniach programisty
2. Sprawdź przewód USB
3. Sprawdź port USB w laptopie, spróbuj na innym komputerze/porcie
4. Sprawdź czy telefon jest widoczny w menadżerze urządzeń.
5. Upewnij się, że tryb USB to przesyłanie plików/Android Auto w ustawieniach telefonu.