Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak opcji nagrywania rozmów

(Temat utworzony: 05-02-2025 12:43 PM)
2026 Wyświetlenia
Members_YZn7Kv9
Explorer
Opcje

Witam, 

w moim s25 ultra w ustawieniach połączeń brak opcji nagrywania rozmów, na drugim s25 ultra jest, na s25+ też jest. 

0 Like
59 Odpowiedzi
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
z polskiej dystrybucji jest?
z polskiej nie miały, gdyż przepisy zabraniają, ale były na innych
0 Like
Members_YZn7Kv9
Explorer
Opcje

Wszystkie 3 są z polskiej dystrybucji

PiotrCh
Expert
Opcje

@Members_YZn7Kv9 Funkcja nagrywania i transkrypcji rozmów jest dostępna na urządzeniach z następujących krajów: USA, Kanada, Wielka Brytania, Niemcy, Włochy, Hiszpania, Portugalia, Irlandia, Australia, Nowa Zelandia, Singapur, Tajwan, Hongkong.

Aby funkcja była dostępna, telefon musi być chociaż raz połączony z Wi-Fi przez co najmniej 30 minut.

AnnaPP2
Pioneer
Opcje

@Members_YZn7Kv9  Ze względu na przepisy opcja ta nie jest dostepna

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Members_YZn7Kv9 opcja nagrywania i transkrypcji była dostępna przez pewien czasz w wersji beta 7 dla modeli S24. Niestety po pewnym czasie została zablokowana.

Oczywiście cały czas dla głównego CSC EUX jest opcja ich włączenia, ale to nie miejsce na takie tematy.

Myślę, że dość łatwo znajdziesz odpowiednie tematy w sieci.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

W telefonach z polskiej dystrybucji funkcja niestety nie jest dostępna.

Members_YZn7Kv9
Explorer
Opcje

Tylko że s25 na których działa są z polskiej dystrybucji. 

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Poczekajmy zatem na użytkowników którzy posiadają funkcję i będą w stanie więcej napisać odnośnie dystrybucji urządzenia oraz posiadanej karty SIM.

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Members_YZn7Kv9 jeżeli jest tak jak mówisz, wstaw tu odpowiednie zrzuty ekranów. Wszyscy jesteśmy ciekawi twojego twierdzenia.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.