Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak opcji nagrywania rozmów

(Temat utworzony: 07-02-2025 06:38 PM)
564 Wyświetlenia
Members_YZn7Kv9
Explorer
Opcje

Witam, 

w moim s25 ultra w ustawieniach połączeń brak opcji nagrywania rozmów, na drugim s25 ultra jest, na s25+ też jest. 

0 Like
m1xer
Journeyman
Opcje
Dzień dobry. Mam pytanie dotyczące nagrywania połączeń. Wczoraj miałem dostęp do przycisku umożliwiającego nagrywanie rozmowy po uprzednim poinformowaniu rozmówcy. Obecnie przycisk ten zniknął i nie mogę znaleźć odpowiedniej opcji w ustawieniach. Czy mógłby mnie ktoś naprowadzić, gdzie mogę włączyć tę funkcję? Nigdzie w ustawieniach połączeń tego nie widzę.
m1xer
Journeyman
Opcje
No to powiem wam, że odebrałem telefon i jeszcze wczoraj miałem tę funkcję w ustawieniach. Faktycznie nagrało mi wiadomość, nawet testowałem, jak działa to powiadomienie. Natomiast po około dobie funkcja zniknęła.
m1xer
Journeyman
Opcje
Zaznaczę też że telefon ze sklepu Samsung z oficjalnym dystrybucji oraz karta esim o Nju Mobile czyli Orange
0 Like
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
Dzień dobry. W Polsce opcja nagrywania rozmów nie jest dostępna. Możliwe że był to błąd w systemie który został naprawiony aktualizacją systemu Google Play.
m1xer
Journeyman
Opcje
Jeżeli jest tak jak piszesz to będzie to naprawdę drogi błąd Samsunga ponieważ wypuszczał materiały marketingowe które mówiły o tym że funkcja jest dostępna na przykład https://youtu.be/_5AUwxZDl-4?si=snPNXsshBFjhrHG4
Szewcu72
MegaStar
Opcje

Pozwolicie, że podgrzeję temat. Gdy na becie zaczęło znikać nagrywanie i transkrypcja, poszło zapytanie do deweloperów. Wiecie jaka była odpowiedź? Że jednak powinno być dostępne i powinno działać. 😎

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
Szewcu72
MegaStar
Opcje

Pozwolicie, że podgrzeję temat. Gdy na becie zaczęło znikać nagrywanie i transkrypcja, poszło zapytanie do deweloperów. Wiecie jaka była odpowiedź? Że jednak powinno być dostępne i powinno działać. 😎

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Wygląda na to, że funkcja koniec końców nie będzie dostępna w Polsce.

Moti7t
Navigator
Opcje
Bardzo jestem ciekawy jak Asus to robi że ich telefony, mają dostępne nagrywanie rozmów normalnie przycisk w dialerze mimo że kupione w polskim, dużym, znanym sklepie. Nawet 2 letnia aktualizacja tego mi nie zabrała.
0 Like
LookPL
Navigator
Opcje
Samsung się chwalił w mailu przed premierą że będzie nagrywanie. Mi się udało jedna rozmowę nagrać. Śmieszne to trochę.
0 Like