Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak Bluetooth w rysiku s pen s25U

(Temat utworzony: 25-01-2025 09:03 PM)
426 Wyświetlenia
Lukas1984
Explorer
Opcje
Witajcie

Co powiecie na brak bluetooth w rysiku galaxy s25u ? Ja powiem szczerze jestem tym faktem bardzo zawiedziony. Uważam, że taki zabieg jest nie dopuszczalny i zabije serię Ultra.!!!
19 Odpowiedzi
TenTaki
Troubleshooter
Opcje
A udostepniałeś dane o użytkowaniu?
Nie....
Więc używałeś a Samsung nie widział użytkowania tej funkcji.... 😊
A jeśli tak to byłeś w tym 1 procencie.
0 Like
Mariusz1992
Voyager
Opcje
Czytałem że będzie można z czasem dokupić rysik z bt do s25 ultra
0 Like
Lukas1984
Explorer
Opcje
Osobno rysik plus osobne ladowanie w sensie stacja ładująca do rysika....kolejny gadżet, :smiling-face: samsung będzie zarobiony;)
0 Like
Mariusz1992
Voyager
Opcje
Aa takie buty hehe
0 Like
Lukas1984
Explorer
Opcje
To źródło że będzie można dokupić spena z bt jest nie potwierdzone z tego co wiem :winking-face:
0 Like
Mariusz1992
Voyager
Opcje
No zobaczymy miejmy nadzieję że będzie rysik z bt ale bez stacji ładowania
0 Like
Lukas1984
Explorer
Opcje
Musi być, bo mam info, myślę że pewne oby się nie potwoerszilo , że s25u nie będzie miał możliwości naładowania rysika! Nawet jeśli taki wyjdzie będzie potrzebna osobna stacja ładowania....
0 Like
adtech84
Explorer
Opcje
Spen z BT to fake news. Źródło Sammobile. Nawet nie da się połączyć rysika z s24 ultra.
0 Like
Lukas1984
Explorer
Opcje
Potwierdziły się doniesienia, spekulacje. Rysik z funkcją bt będzie można dokupić. Link poniżej.

https://www.notebookcheck.pl/Chca-Panstwo-rysik-S-Pen-z-obsluga-Bluetooth-dla-Galaxy-S25-Ultra-Samsu...
Danny888
Voyager
Opcje

Czyli tak jak przypuszczałem, ktoś kto rzeczywiście korzysta sobie kupi, a reszta która nie używa to nie musi tych opcji mieć, logiczne :smiling-face:

0 Like