Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak Bluetooth w rysiku s pen s25U

(Temat utworzony: 25-01-2025 09:03 PM)
420 Wyświetlenia
Lukas1984
Explorer
Opcje
Witajcie

Co powiecie na brak bluetooth w rysiku galaxy s25u ? Ja powiem szczerze jestem tym faktem bardzo zawiedziony. Uważam, że taki zabieg jest nie dopuszczalny i zabije serię Ultra.!!!
19 Odpowiedzi
Lukas1984
Explorer
Opcje
1% ?!?! Użytkowników, z każdym kim rozmawiam uzywal mniej lub więcej rysika do robienia zdjec. Chciałbym zobaczyć te badania na próbie gdzie tylko 1% robiło zdjecia przez bt. Śmiech na sali. Samsung już na prawdę nie ma co wymyślać.
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

W zeszłym roku skorzystałem z funkcji Bluetooth zaledwie kilka razy. Użytkowników takich jak ja widocznie jest większość. Z drugiej strony uważam, że mogli zostawić funkcjonalność Bluetooth skoro przyzwyczaili użytkowników do niej na przestrzeni ostatnich lat.

Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
nie pamiętam takiej ankiety 😂 prowadzonej przez samsunga, ale pamiętam, że 99% moich znajomych s pena używało jako spust migawki, gdyż to mega "ficzer" i z dosyć długim zasięgiem
nie ma co tu na siłę bronić producenta, zrobili z oszczędności i już, a wyniki sprzedaży zweryfikują czy to błąd czy sukces
Lukas1984
Explorer
Opcje
Każdy korzysta w zależności od sposobu w jaki potrzebuje możemy sobie wyliczyć ty raz , ja praktycznie cały czas, moi znajomi też rysika do robienia zdjec używali robienia jakos szybkich prezentacji itd. A teraz klops. Niepotrzebnie to uwstecznili.....albo coś tam samsungowi nie wypaliło przy montażu, konstrukcji nowej s25u I trzeba było wyrzuć bt w rysiku. Akurat padło na rysik może za dużo miejsca zajmuje itd... a za rok dwa...już rysika nie będzie....bo przecież i tak nikt nim nie rysuje , nie klika więc go usuwamy ! Tylko 2% użytkowników używało spena :))) Miłej soboty Kolego :smiling-face:
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Niestety Samsung podjął taką decyzję i na ten nic z tym nie możemy zrobić. Jeżeli jednak użytkownicy będą zgłaszać brak funkcjonalności Bluetooth to być może zostanie przywrócona wraz z kolejną generacją flagowych modeli Galaxy.

Longerr
Journeyman
Opcje
Jak ja sie ciesze ze jednak rok temu kupilem s24ultra. Strzal w stope z tym rysikiem 🤦‍♂️
Amazigh
Big Cheese
Opcje
Wiele hałasu o nic. Użyłem raz przez dwa lata - testując funkcje w nowym telefonie po zakupie. Nie znam nikogo, kto by używał BT w rysiku do zdjęć. Mamy (wciąż jeszcze) wiele alternatyw: komendy głosowe, gesty, smarwach/opaska, inne piloty i urządzenia BT z możliwością (jeśli ktoś naprawdę tego potrzebuje) zdalnego sterowania. Pewnie, że szkoda tego, co było, ale bez przesady. W każdej działalności chodzi o maksymalizacje zysków. Utrzymać funkcje, z których nikt (1%!) nie korzysta i wyższą cenę? Czy poprawić aparat, szkło, procesor i obniżyć cenę w stosunku do poprzedniego modelu z nieużywanym gadzetem i zwiększyć sprzedaż? Odpowiedz jako prezes firmy, nie klient.
Ps.: co się dzieje z nieużywanym organem w przyrodzie?
Ps2.: widziałem w sieci kilka postów ze "spalonymi", nadtopionymi rysikami - bez BT i koniecznego w tym przypadku ładowania mamy jeden możliwy kłopot mniej...
Danny888
Voyager
Opcje

Może rysik ze wskazanymi funkcjami będzie można dokupić osobno jako opcjonalne akcesorium to by miało sens.