Custom List Message Item |
---|
|
Marques Brownlee a publicat deja primele impresii despre noua serie S25. Marques Brownlee spune ca noul procesor... Vizualizare anunț Cineva a cumpărat anul trecut, altcineva cumpăra anul acesta. Dacă nu ești pasionat și nu te ajută n... Vizualizare anunț |
Nu stiu cat s-a vorbit pana acum de acest lucru, dar cred ca unul dintre marele avantaje pe care le are seria S25 este procesorul, mai nou, mai... Vizualizare anunț |
Am vazut ca au trezentat un teaser ptr s25 edge....hmmm Vizualizare anunț |
În timp ce în alte țări trade-in-ul chiar merită, la noi e o bătaie de joc! 😔 ... Vizualizare anunț la toată valoarea facturii probabil, dar și la cei 540£ ajungi la 669£ și nu ai garanție decât acolo... Vizualizare anunț |
Seria Samsung S25 aduce, cum si seria S24 a adus asemenea, o noua functionalitate Google. Daca anul trecut am "facut cunostiinta" cu Circle... Vizualizare anunț Salutare, Iti raspund eu... cat se poate de oficial pentru ca acelasi lucru l=am intrebat si eu azi ... Vizualizare anunț |
Sper sa ajungă cât mai repede, să îmi aducă la fel de multe vesti frumoase și bucurii ca S24 Ultra 💚 ... Vizualizare anunț Cred ca e valabil doar daca nu ai mai facut anterior comenzi din shop. Mie imi iese 7200 lei cu tot ... Vizualizare anunț |
Versiunile edge sunt inapoi la samsung s25!!! Vizualizare anunț Cel mai devreme prin februarie. Depinde când se termină versiunea Beta. Încă nu au lansat un calenda... Vizualizare anunț |