Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

O precomanda s25 ultra.

(Subiect creat la: 22-01-2025 10:06 PM)
848 Vizualizări
adryan80
Voyager
Opțiuni
În timp ce în alte țări trade-in-ul chiar merită, la noi e o bătaie de joc!😔

image

34 Răspunsuri
Ramona27
Voyager
Opțiuni
La noi e pe jecmăneală 😔 ca întotdeauna, de aceea dureaza aproape un an sau doi pana cand poti sa iti achizitionezi noul model (cel putin in cazul meu) ,culmea ca deja apar altele si mai si...
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salutare,
Mai bine îl vinzi pe OLX și iesi mult mai bine decât cu trade-in.
Ramona27
Voyager
Opțiuni
Eu daca imi pun s22 ultra .....cred ca nici 1000 nu mai iau pe el 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Anul trecut luai aproape 1800-2000 lei..acum nici 1000 lei..naspa
Ramona27
Voyager
Opțiuni
Da, exact . Anu trecut am fost in mall ,la Samsung si mi-au zis ca mai mult de 1800 -1900 nu imi dadeau pe el , acum....nici 1000 😮😮😮. Eu am ramas mască.....
Ramona27
Voyager
Opțiuni
In conditiile astea ,cred ca renunt la gandu de a mi lua s25 ultra si ma voi limita la un s24 ultra mai spre vara incolo. Nu cred ca voi regreta ,nu? Ce parere ai ? Ce ma sfatuiesti?
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Ce buget ziceai ca ai?S24 Ultra nu cred ca o sa se ieftinească ,eu ti-as recomanda un S23 Ultra de pe flip.ro în jur de 3000 lei cand prinzi o oferta buna,în toamna dădeau 3 ani garanție la telefon
Ramona27
Voyager
Opțiuni
Fac bugetu pentru s24 ultra, s23 ultra nu vreau ,vreau ceva mai nou ,s24 ultra as vrea ,vad ca deja pe altex a ajuns 4800 ,va mai scadea un pic ,presimt . De aceea am si zis de el .
David889
Hotshot
Opțiuni
Buna. Tinand cont ca s24 ultra nu prea se va mai gasi, deoarece va iesi din stocurile magazinelor, sau in acele magazine unde va mai fi disponibil va avea un pret exorbitant, eu zic ca mai bine alegi sa mergi pe s25 ultra. Ai zis ca ai buget 4800. Eu iti propun urmatorul lucru:
Descarca aplicatia samsung shop(ai 5% reducere)
Intra pe chat si cere un cod de reducere(o sa mai primesti 8% reducere) iar in final o sa fie pretul 6200 pt varianta 512gb si 12gb ram.
Apoi daca mai vinzi pe olx s22 ultra al tau, mai primesti 1300-1500 lei, deci 6200-1400= 4800, fix cat ai zis tu.
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Mai spre vară s-ar putea să nu-l mai găsești de nou
ArthurMorgan
Helping Hand
Opțiuni
S au aliniat cu cei de la flip.. si ei au scazut preturile in nesimțire..😑
Ramona27
Voyager
Opțiuni
Se merita sa achizitionez de la flip daca doresc vreodata?
ArthurMorgan
Helping Hand
Opțiuni
Am luat un singur telefon de la ei.. un Xiaomi Mi 11 ultra, ca nou si a fost conform descrierii. In rest doar am vandut, așa că eu nu pot sa zic nimic de rău de ei 😬
Ramona27
Voyager
Opțiuni
Am inteles . Mersi mult ! Intrebam fiindca na batea gandul la un moment dat sa-mi cumpar de la ei avand preturi mai ok ,dar eram in dubii si de aceea .
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Pe lângă Flip , am găsit pe tik-tok Seria 9 . Au site de unde poți cumpăra sau vinde și par serioși după postările de pe tik-tok. Urmareste-i și pe instagram dacă nu ai tik-tok
thealain
Explorer
Opțiuni
Confirm, am patit asta anul trecut. Scad in nesimtire preturile si apoi le cresc inapoi dupa o luna-doua, cand trece perioada lansarii noului telefon.
ArthurMorgan
Helping Hand
Opțiuni
Anul trecut la lansare a fost ok. 500 de lei in plus la trade-in, 500 de lei reducere la plata integrală cu cardul si nu mai stiu ce era, dar anul asta pe sărăcie rău.. prea începe să semene a Apple..
thealain
Explorer
Opțiuni
Scuze, eu vorbeam de Flip. Pe site-ul Samsung nu știu cum s fost 😔
Ramona27
Voyager
Opțiuni
Exact ce-am zis ,nici macar 1000 de lei 😂,nici nu făcusem testul acesta ,l-am facut din curiozitate. Iar telefonul este intr-o stare exceptionala, fara nicio zgarietura,ecranul e țiplă 😊1737577250840.jpg
cristi864
First Poster
Opțiuni
Sunt interesat de un cod de reducere, daca are cineva si nu il foloseste. L-am folosit pe cel app5 dar poate mai sunt si altele disponibile care merg cumulate. Acum 2 ani am putut cumula 3 coduri :smiling-face: Multumesc!