Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zużycie baterii

(Temat utworzony: 10-02-2025 09:18 AM)
554 Wyświetlenia
PiotrekH
Journeyman
Opcje
Dzien dobry,

Jak prezentuje się wasze zużycie baterii w S25? Zastanawiam się czy wszystko jest w normie, ponieważ w moim modelu bateria bardzo szybko spada. Odłączyłem go od ładowania o 6:00 a do 12:30 ubyło 35% baterii, z czego ekran był włączony przez 1,5h (odpisanie na maila, messenger, 20min jazdy na nawigacji) a resztę czasu leży bezczynnie. Wcześniej miałem A55 i tam takiego zuzycia nie bylo
PiotrekH
Journeyman
Opcje
Ja podeślę wam mojego, odłączony z ładowania około 22:30 a o 5:50 już 91% baterii...1738904058808.jpg
0 Like
PiotrekH
Journeyman
Opcje
A tu szczegóły, cos tu jest mocno nie tak wg mnie, żeby telefon tracił 9% baterii leżąc przez noc na stole1738904354311.jpg
0 Like
Marszal1983
Helping Hand
Opcje
Rewelacyjnie się ta bateria jak na razie spisuje. Telefon ma włączone w zasadzie wszystko choć ostatnio z uwagi na chorobę to bardzo dużo wifi w domu. Dobra zmiana z s21.1739137354699.jpg1739137354713.jpg
0 Like
Dan4584
Student
Opcje
Cześć,  
Czy w waszych S25 też tak szybko bateria ucieka? 

image

To na przykład raport z dzisiaj, przez noc ucieklo 7% baterii, telefon odłączyłem przed spaniem od ładowania miał 100%. Budze się rano a tam 93%. 

Tez tak macie w swoich S25? Czy to u mnie tylko jakieś nieporozumienie wystepuje?

Pozdrawiam i dziekuje za odpowiedzi 
Moti7t
Navigator
Opcje
Max 2% u mnie przez noc (około 7h) na S25U kiedy nie jest podłączony. Ogólnie bateria trzyma niesamowicie w porównaniu do kilkunastu telefonów z ekranem dotykowym, które miałem w swoim życiu, a połowa z nich to były flagowce. Mam jednak dziwny dla niektórych zwyczaj że po kupnie telefonu konfiguruję go wstępnie, przeglądam co oferuje i jak się zachowuje, a potem walę mu reset fabryczny i dopiero ustawiam na gotowo. Telefon śmiga jak żyleta i nie mam z nim żadnych problemów, a korzystam intensywnie i ze wszystkiego.
xgrlx
First Poster
Opcje
Właśnie też mam taki problem i nie wiem czy to się jakoś polepszy czy jednak trzeba będzie się przesiąść na coś innego....
KakarottoSSJ
Apprentice
Opcje
Witam, czy to jest normalne zużycie, telefon praktycznie nieużywany a bateria znika w oczach, jak używam to jest jeszcze gorzej..?
image

0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@KakarottoSSJ W tle może działać apka, która nie wyświetla Ci się w spisie. Często dzieje się tak z apkami Mety, które zużywają koszmarne ilości danych komórkowych w tle, niejako kamuflując się ze swoim zużyciem energii. Czyszczenie danych aplikacji rozwiązuje problem, ale żeby dokładnie sprawdzić jakie aplikacje powodują takie zachowanie to musisz poprosić pomoc techniczną o zdalną diagnostykę:

https://www.samsung.com/pl/support/remoteservice/

jjan44
Explorer
Opcje
Przy połączeniu słuchawek buds 2 pro przez 20 minut używania 10% baterii znikło ,słabo trochę
0 Like
jjan44
Explorer
Opcje
U mnie w S25 plus 10% leci przy słuchaniu muzyki przez 20 min. Na buds 2 pro,coś z tymi bateriami nie tak