Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Błąd oprogramowania

(Temat utworzony: 18-03-2025 03:21 PM)
593 Wyświetlenia
Glazik21
Pioneer
Opcje
Witam, pojawił się totalnie z niczego przy włączeniu telefon taki komunikat. Generalnie wszystko działa, aplikacje internet itp.
Nie mogę dzwonić, anie odbierać telefonu. Kilkam cały czas "ustaw domyślny, ale i tak za każdym fanem pojawia się od nowa ten komunikat.

image

OleksiiA_0-1742375887647.png
41 Odpowiedzi
Moti7t
Voyager
Opcje
Nie wiem co wy macie z tymi telefonami. U mnie na S25U od samego początku działa absolutnie wszystko tak jak powinno, używam telefonu przez kilka godzin dziennie, internet, filmy, gry (wymagające sprzętowo). Czasem zrobię jakąś fotkę lub nagram video. OneUI 7 działa świetnie, łączność mobilna i WiFi bardzo dobra, bluetooth łączy błyskawicznie, dźwięk na głośnikach dobry, na słuchawkach bardzo dobry. Nie mam też zastrzeżeń do jakości rozmów głosowych. Bateria trzyma długo, szybko się ładuje. Zaznaczam nie jestem miłośnikiem Samsunga, owszem miałem ich w życiu kilka modeli ale ostatni Samsung przed S25U to był Galaxy Note4 z 2015 roku, po nim miałem inne marki. Posiadam też Galaxy Tab 9 z rysikiem i jest to również bardzo dobry sprzęt.
Amazigh
Big Cheese
Opcje
Nie wiem, czy się tylko nie rozumiemy, czy aż tak różnimy w tej kwestii. Kiedy lekarz proponuje mi eksperymentalne leczenie - informuje mnie dokładnie, z czym to się wiąże i pyta mnie 9 zgodę. Kiedy kupuje nowy flagowymi telefon z nowym udoskonalonym system - oczekuje, że będzie "robił swoje" - i zgodnie z szumnymi, publicznymi zapowiedziami producenta, a nie że będę myszką eksperymentalną faz beta, gamma, delta... A tak btw.: po miesiącu zwracania się o pomoc w rozwiązaniu jednego błędu i zadawania tych samych pytań - zamiast odpowiedzi i rozwiązania przed chwilą otrzymałem kolejną wiadomość "dziekujemy za kontakt, przekażemy do odpowiedniego zespołu..." - tą razą po rumuńsku. Reve! Takie "Wsparcie" to ja rozumiem! Światowa czołówka.
Przedostania odpowiedz, wolne tłumaczenie AI z koreannskiego:
"Dwa Szanowici,

Dziękuję za kontakt.

Synu, życzę Ci wesołych świąt wielkanocnych. (...) itd z zapewnieniami, że zajmiemy się jak najszybciej... Bez odpowiedzi na pytania związane...
A dziś kolejna:
" Stimate client,
Vă mulțumim pentru că ne-ați contactat.
Apreciem oportunitatea de a vă ajuta.
Vă informăm cu amabilitate că am primit un răspuns de la departamentu... (...)
Dziękuję za kontakt.

W jakim języku dostanę odpowiedź (bez odpowiedzi na zadane pytanie) jutro??
0 Like