Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Etui s25 smart view

(Temat utworzony: 04-02-2025 07:05 PM)
483 Wyświetlenia
jako03
Apprentice
Opcje
Witam, czy ktoś orientuje się, czy do serii s25 będą dostałem oryginalne etui smart view ? 
7 Odpowiedzi
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, Seria S25 prawdopodobnie niestety nie otrzyma etui S View wallet cover.
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@jako03 z tego co wiadomo na tę chwilę, ma nie być. 

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
ZłotaRybka
Student
Opcje
A czy któreś ze starszych może być kompatybilne? Dla mnie najwieksza porażka s25 ultra. Nie ma ani jednego etui z klapką. 😭
0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@ZłotaRybka czy kompatybilne, nie wiem. Ale można dopasować (fizycznie) niektóre od serii S24.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Te z S24 Ultra, raczej nie będzie pasować do S25 Ultra. Telefony różnią się konstrukcja, jednak te od S24 i S24+ wejdą na wcisk do S25 I S25+. Pytanie tylko czy w Software jest taka opcja?
arbuz
First Poster
Opcje
Obczajcie etui pitaka ja takie kupiłem i powiem ze to jest pocisk w sumie najlepsze jakie do tej pory miałem na moich skach zobaczcie w necie ja się zakochałem 1.1mm grubości z magnesem neodymowym na pleckach w sumie nie wiem jak oni to zmieścili 😀 No i zrobione z włókna aramidowego
0 Like
Fish_MK
Apprentice
Opcje
S24+ pasuje na S25+ tak na 99%. Lekko otworki na aparat i lampe sie kłócą ale da sie, soft jednak nie dziala 😞
0 Like