Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Ładowarka stacjonarna i samochodowa z MagSafe do S25 Ultra

(Temat utworzony: 27-02-2025 03:09 PM)
528 Wyświetlenia
Lukas_Pogo
Pioneer
Opcje

Cześć, czy macie do polecenia dobrej klasy i jakości ładowarkę stacjonarną i samochodową z MagSafe?

0 Like
20 Odpowiedzi
_svery_
Pathfinder
Opcje
Hej!
Polecilibyście może jakąś dobrą ładowarke bezprzewodową wyposażoną w magsafe (tak aby telefon "zawiesić" na niej) która jest trio tzn moge ładować budsy + watcha + telefon.
Z góry dzięki za pomoc
0 Like
konradd86
Voyager
Opcje
Jeśli nie jest dla Ciebie problemem zawrotne 15W tych ładowarek to wybór jest spory, np:
https://www.x-kom.pl/p/1156830-ladowarka-do-smartfonow-x-kom-alu-magcharger-3in1-black.html
0 Like
Maniollo
Troubleshooter
Opcje
Beline hy08, też szalone 15w, też 3w1, ale ma takiego myka że ładowarka zegarka jest przekręcana. W zależności jak wepniesz możesz ładować Samsunga i inne oraz iPhone.
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Hej, pamiętaj, że S25 nie ma magnesów, więc musisz dokupić etui. Pamiętaj też że Galaxy Watch z serii 7 mogą nie współpracować co niektórymi ładowarkami.
_svery_
Pathfinder
Opcje
mam watch 6 classic, case magsafe mam juz
0 Like
_svery_
Pathfinder
Opcje
okej, a 15w to jest moc ogolna wszystkiego czy kazdego pola z osobna, plus s25ultra ma max 15w indukcyjne z tego co wiem
0 Like
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
W takim razie nie powinno być problemu.
0 Like
_svery_
Pathfinder
Opcje
0 Like
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Widzę, że jest obecnie niedostępna. Myślę, że oprócz wyglądu cenę robi ładowarka 45W w zestawie. Ona sama kosztuje 150zł.