Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Ładowanie

(Temat utworzony: 12-02-2025 02:46 AM)
393 Wyświetlenia
hutsalo
Apprentice
Opcje
Chciałem zapytać jako użytkownik nie wpełni doświadczony gdyż nie często mam okazję zmieniać telefon na nowy. Jestem świeżo po zakupie s25 plus. Chciałem spytać o kwestie ładowania tego telefonu czy mogę wykorzystać do tego celu ładowarkę z samsunga s8 czy lepiej zainwestować w nową , oryginalną dedykowaną do s25
0 Like

5 Rozwiązania

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Amazigh
Big Cheese
Opcje
Użyć możesz. Lepiej zainwestuj. I w zupełności wystarczy ci 25W.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

0 Like
Rozwiązanie
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Osobiście używam ładowarki od S9 i tu zdziwienie, ale zauważyłem że bateria trzyma dłużej niż ładując go ładowarką 25W od Samsunga.

Rozwiązanie
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Polecam model Samsung EP-T2510 (25W) lub EP-T4511 (45W).

Rozwiązanie
Moti7t
Voyager
Opcje
Ten telefon ma superszybkie ładowanie 2.0 jeśli masz ładowarkę 45W więc wybieraj. Szybkie ładowanie można też wyłączyć wedle uznania:
Ustawienia - Bateria - Ustawienia ładowania .
Te od Samsunga są porządne, używam takich 2. Tak w ogóle używam też inny telefon OnePlus 7T Pro już ponad 5 lat z szybkim ładowaniem 30W, bateria w nim nadal spokojnie ponad 1 dzień wytrzymuje.

0 Like
Rozwiązanie
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@hutsalo, Możesz korzystać z tej ładowarki, jednak ładowanie będzie ograniczone do 15W i telefon będzie ładował się znacznie dłużej niż przy użyciu adaptera 25W lub 45W.

8 Odpowiedzi
Rozwiązanie
Amazigh
Big Cheese
Opcje
Użyć możesz. Lepiej zainwestuj. I w zupełności wystarczy ci 25W.
0 Like
Rozwiązanie
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Osobiście używam ładowarki od S9 i tu zdziwienie, ale zauważyłem że bateria trzyma dłużej niż ładując go ładowarką 25W od Samsunga.
Rozwiązanie
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Polecam model Samsung EP-T2510 (25W) lub EP-T4511 (45W).

Rozwiązanie
Moti7t
Voyager
Opcje
Ten telefon ma superszybkie ładowanie 2.0 jeśli masz ładowarkę 45W więc wybieraj. Szybkie ładowanie można też wyłączyć wedle uznania:
Ustawienia - Bateria - Ustawienia ładowania .
Te od Samsunga są porządne, używam takich 2. Tak w ogóle używam też inny telefon OnePlus 7T Pro już ponad 5 lat z szybkim ładowaniem 30W, bateria w nim nadal spokojnie ponad 1 dzień wytrzymuje.
0 Like
BetaFox
Journeyman
Opcje
Mam podobny problem jak wyżej z tym, że chciałem kupić 45w, a żona ma s23. Czy ona też będzie ładowała s23 maksymalnym ładowaniem tj. 25w?
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Tak. Ładowarka dostosuje moc ładowania do konkretnego modelu telefonu.

Rozwiązanie
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@hutsalo, Możesz korzystać z tej ładowarki, jednak ładowanie będzie ograniczone do 15W i telefon będzie ładował się znacznie dłużej niż przy użyciu adaptera 25W lub 45W.

hutsalo
Apprentice
Opcje
Dzięki wszystkim za pomoc. Chciałem zapytać bo głównie chodzi mi o żywotność baterii, a na czasie ładowania mi nie zależy. Jeszcze raz wielkie dzięki za pomoc