Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Întrebări

(Subiect creat la: cu 2 săptămâni în urmă)
252 Vizualizări
imrn
Voyager
Opțiuni
După 4 ani cu sănătate 21+ am luat astăzi un s25 ultra. Acum vrea sa întreb. 1 Cu ce android vine s25 ultra și care este ultimul android pe care îl va primi? 2 încărcătorul din poză este bun pentru s25 ultra?

image

21 Răspunsuri
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut. Seria S25 va primi 7 ani de update-uri, ultimul Android va fi 22.
Cât despre încărcător, este ok cel de 25W, ai încărcare super rapidă. Bănuiesc că este cel pe care îl aveai deja pe acasă. Din punctul meu de vedere nu merită schimbat, dacă este funcțional.
imrn
Voyager
Opțiuni
Încărcătorul e luat acum 4 ani împreună cu s21+ . Și nu ma dezamăgit. Credeam ca la s25 ultra trebuie ceva mai tare.
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Nu este nevoie. Orice încărcător de 25W va încărca la fel. Doar dacă îți dorești un încărcător de 45W, doar ca diferența la timpul de încărcare va fi de maxim 10 minute
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut! Un încărcător de 45W te ajută doar dacă vrei să încarci cât mai mult un telefon descarcat complet, în cât mai scurt timp (de exemplu de la 0-10% într-o jumătate de oră). La o încărcare completă diferența este mică față ce cel de 25W.
Dacă te hotărăști totuși la un încărcător de 45W, sa știi că în cazul seriei S25 acesta merge și cu cablul din cutie de 3A, deci nu ai neapărat nevoie de cablu de 5A.
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Modelul telefonului S25 Ultra vine cu android 15 One UI 7 și Samsung asigură 7 ani de actualizări la acest model, până în 2032. Referitor la încărcător, având în vedere că este unul Samsung îl poți folosi, de preferat și cablul sa fie unul original, marca Samsung.
whoo
Helping Hand
Opțiuni
Felicitări pentru achiziție !
Să-l folosești cât mai mult timp , în perfecta stare de funcționare! 😉🤗😊
nirm
Pathfinder
Opțiuni
Mulțumesc pentru sfaturi. Probabil că voi mai avea întrebări.
Liviuman
Hotshot
Opțiuni
Să-l stăpânești sănătos 👏👏
imrn
Voyager
Opțiuni
Oare o husă tip carte cu închidere magnetica afectează bateria sau chiar telefonul?
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Posibil să afecteze semnalul rețelei telefonului dacă este magnetică, însă mai multe informații și recomandări de huse îți pot da ceri ce dețin acest model . Poți căuta rezultate pe acest subiect în căsuța de căutare din aplicație "huse S24 ultra" .
Mr_Claude
Black Belt 
Opțiuni
👏 Să fiți sănătoși amândoi!
DJDANY
Helping Hand
Opțiuni
I-ati incarcator de 45w, parerea mea
ByteReaper
Voyager
Opțiuni
Pentru 10 minute în plus,nu prea cred ca merita, fata de cel de 25W, numai spun ca un încărcător original Samsung 45W ajunge pe lei 200 lei,destul de scump, poate dacă îl iei fără cablu,e mai ieftin.
0 Aprecieri
SoN-GoKu
Pathfinder
Opțiuni
te mai uiți la 200 Lei când dai 5000 pe telefon? Eu recomand să își cumpere de 45W. contează 10 min.
ByteReaper
Voyager
Opțiuni
200 de lei pentru 10 minute în plus la încărcare? Pe bune? 😂 Cred că unii chiar nu au ce face mai bun cu banii. Fiecare face cum consideră, dar personal mi se pare irelevantă trecerea de la 25W la 45W. Dacă Samsung ar fi adăugat o încărcare de peste 65W, mai ziceam — ar fi fost o diferență sesizabilă. Dar 10 minute în minus nu contează atât de mult. Dacă poți aștepta o oră la 45W, poți aștepta și încă 10 minute în plus, sincer.

Unii strâng cu greu peste 5000 de lei pentru o astfel de achiziție, așa că 200 de lei chiar pot conta. Banii nu pică din cer, iar după ce dai o sumă atât de mare, orice altă cheltuială, fie ea și „mică”, poate să doară la portofel... sau cel puțin până la următorul salariu. 😂 Ca să fim sinceri, mulți dintre noi nici nu avem un salariu lunar cât e prețul acestui telefon.
0 Aprecieri
SoN-GoKu
Pathfinder
Opțiuni
primele minute incarca mult mai rapid 45w. degeaba te uiți pe timpul afișat. am eu ambele și am testat.. Aici e la decizia fiecăruia... dar consider ca atât timp cât îți permiți un s25u nu te mai uiți la 200. oricum asta trebuia să fie în pachet..dar altă poveste
0 Aprecieri
ByteReaper
Voyager
Opțiuni
Da, diferența reală se simte între 0 și 70%. Încărcătorul de 45W duce bateria la aproximativ 65–70% în 30 de minute, față de 50–55% cât oferă cel de 25W. Dacă ai telefonul complet descărcat și ai nevoie rapid de cât mai multă baterie, da, varianta de 45W poate fi utilă. Dar, până la urmă, ține de fiecare și de stilul de utilizare.

Eu, de exemplu, îmi încarc telefonul seara, acasă, când nu mă grăbesc. Nu mă interesează neapărat cât încarcă în 30 de minute, ci să imi încarce cat mai repede telefonul complet,ca sa il scot din priza incarcat. Așa că pentru mine, diferența de 10 minute nu contează. Până când Samsung nu va trece la cel puțin 65W, rămân la încărcarea de 25W.

Cum ziceam, unii abia reușesc să strângă banii pentru un S25 Ultra. Crezi că după o astfel de cheltuială mai rămân bani de altceva? 😂 Până la următorul salariu, unii ajung să trăiască pe pateu și pâine.
Sigur, nu zic că toată lumea e în situația asta — sunt și oameni cu venituri mari, patroni, bugetari, meseriași care își permit fără probleme.

Dar când spui „dacă îți permiți un S25U, nu te mai uiți la 200 de lei”, incluzi automat toate categoriile de cumpărători, inclusiv pe cei care fac eforturi mari pentru achiziție. Pentru unii, acei 200 de lei chiar sunt ultimii bani rămași până la salariu. Și merită luați în calcul și ei, nu?
0 Aprecieri
SoN-GoKu
Pathfinder
Opțiuni
Asta e o alta poveste care nu aș vrea să intru în detalii.. cu Eforturi pentru un telefon de genul.. Da sunt foarte scumpe și nu este pentru oricine iar ce spui tu acolo cu 200 lei ultimii bani până la salariu... Ai 2 variante daca nu îți permiți 1. îți faci un card cumpărături și îl iei.. sau 2. mergi pe o varianta de S23u, s24u și cu ocazia asta ai și bani de încărcător și de o husă+ o folie.. Sunt persoane multe care dețin un s25U și stau în chirie sau au salariu minim. asta nu este de condamnat 😉 Fiecare este liber să facă ce dorește cu salariul 😁 Mai bn un telefon.. decât Păcănele sau mai știu eu ce viciu 😂
0 Aprecieri
ByteReaper
Voyager
Opțiuni
Unii oameni, chiar dacă locuiesc cu chirie și au salariul minim pe economie, tot își doresc un flagship de ultimă generație. Până la urmă, e important să ne facem și mici bucurii în viață — pentru asta trăim. Chiar dacă uneori aceste bucurii implică și niște sacrificii, te chinui puțin, dar rămâi cu telefonul, și asta e. 😂

Personal, nu aș mai alege S23 Ultra, pentru că mai primește suport doar încă doi ani. Dacă ai de gând să păstrezi telefonul pe termen lung, trebuie să știi că nu va mai primi actualizări Android după această perioadă. Va funcționa ok încă 4–5 ani, zic eu, dar nu va mai primi funcții noi.

La vicii nu simți la fel de tare, că nu cheltui toți banii odată. 😂 Asta, bineînțeles, dacă te poți controla și nu ești dependent.

Eu am un Galaxy A54 și un iPhone 13 Pro. Nu văd rostul să mai dau o sumă mare pe un flagship actual. Când am cumpărat 13 Pro, am dat o sumă considerabilă pe el, dar sincer, nu l-am folosit în așa fel încât să simt că a meritat. Pentru Facebook, TikTok, jocuri ocazionale și poze sau clipuri din când în când, nu cred că merită o investiție atât de mare. Dar cunosc oameni pasionați de telefoane, care se bucură cu adevărat de ele — și e perfect ok.

Ideea e că nu poți generaliza spunând „dacă îți permiți un S25 Ultra, ce mai contează 200 de lei în plus pentru un încărcător?”. Pentru unii poate nu contează, dar pentru alții chiar da. Iar dacă ai deja un încărcător de 25W original, care funcționează perfect, nu văd rostul să cumperi altul. Până când Samsung nu implementează încărcare de cel puțin 65W, nu voi renunța la 25W, indiferent ce model Samsung voi cumpăra în viitor!
0 Aprecieri
DJDANY
Helping Hand
Opțiuni
Adevarat 😂 , unii nu avem nici apa calda si caldura