Unii oameni, chiar dacă locuiesc cu chirie și au salariul minim pe economie, tot își doresc un flagship de ultimă generație. Până la urmă, e important să ne facem și mici bucurii în viață — pentru asta trăim. Chiar dacă uneori aceste bucurii implică și niște sacrificii, te chinui puțin, dar rămâi cu telefonul, și asta e. 😂
Personal, nu aș mai alege S23 Ultra, pentru că mai primește suport doar încă doi ani. Dacă ai de gând să păstrezi telefonul pe termen lung, trebuie să știi că nu va mai primi actualizări Android după această perioadă. Va funcționa ok încă 4–5 ani, zic eu, dar nu va mai primi funcții noi.
La vicii nu simți la fel de tare, că nu cheltui toți banii odată. 😂 Asta, bineînțeles, dacă te poți controla și nu ești dependent.
Eu am un Galaxy A54 și un iPhone 13 Pro. Nu văd rostul să mai dau o sumă mare pe un flagship actual. Când am cumpărat 13 Pro, am dat o sumă considerabilă pe el, dar sincer, nu l-am folosit în așa fel încât să simt că a meritat. Pentru Facebook, TikTok, jocuri ocazionale și poze sau clipuri din când în când, nu cred că merită o investiție atât de mare. Dar cunosc oameni pasionați de telefoane, care se bucură cu adevărat de ele — și e perfect ok.
Ideea e că nu poți generaliza spunând „dacă îți permiți un S25 Ultra, ce mai contează 200 de lei în plus pentru un încărcător?”. Pentru unii poate nu contează, dar pentru alții chiar da. Iar dacă ai deja un încărcător de 25W original, care funcționează perfect, nu văd rostul să cumperi altul. Până când Samsung nu implementează încărcare de cel puțin 65W, nu voi renunța la 25W, indiferent ce model Samsung voi cumpăra în viitor!