Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Cum vi se par noile dispozitive din seria Galaxy S25?

(Subiect creat la: 05-02-2025 10:16 AM)
5839 Vizualizări
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Pun o întrebare similară de fiecare dată când Samsung lansează telefoane noi. Acum, că S25 a fost lansat și a trecut ceva timp de când am aflat care sunt specificațiile tehnice, ba mai mult, utilizatorii deja au început să-și primească comenzile, pun întrebarea din titlu: cum vi se par noile dispozitive din seria Galaxy S25?

Ce părere aveți despre design-ul general al seriei Galaxy S25? Vă place cum arată noul modul al camerei foto? Ce culoare vă place cel mai mult? Cum vi se pare noul ecran?

Pentru cei care au apucat deja să testeze Galaxy S25 am câteva întrebări mai specifice:

• Ce funcție a camerei foto v-a impresionat cel mai mult?
  • Cum vi se par fotografiile și videoclipurile realizate cu Galaxy S25?
  • Ați tetat camera foto în diferite condiții de lumină? Unde vi se pare că excelează?
  • Ați observat vreo problemă cu încălzirea telefonului? Dacă da, în ce condiții?
  • Cât de rapid se încarcă telefonul?
  • Cât ține bateria? În ce condiții? Sunteți mulțumiți de autonomie?
  • Cum se descurcă telefonul în jocuri sau în aplicațiile mai solicitante?
  • Ce părere aveți despre noua interfață One UI? Ați întâmpinat vreo problemă software?

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
190 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Ma pregatesc sa scriu un review la S25 Ultra , dar il mai butonez cateva zile.

• Camera overall este ce trebuie. Daca ar fi sa aleg o functie, "best face" mi se pare foarte tare!
  • Cele mai bune de pana acum!
  • In lumina zilei ies cele mai bune poze. Se descurca foarte bine si in low light. Mi se pare imbunatatire destul de mare pe partea aceasta
  • NU se incalzeste deloc.
  • La fel de rapid ca si S24u si celalalte. E ok, nu ma deranjeaza... dar parca asteptam un improvement si aici.
  • Bateria tineeeee, sunt foarte multumit de autonomie. Se datoreaza noului procesor care este fantastic.
  • Nu l-am testat in jocuri solicitante inca, dar stiu ca @AlphaBlue la testat si e impresionat. Sigur ne va zice el mai multe intr-un review.
  • ONE UI 7 e foarte fain. Cel mai fain de pana acum 🙂 Nici o problema software pana acum.
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni

Prin oras, la plimbare sau in coloana, asa e, S24 si S25 sunt la fel de rapide 😁

Pe autostrada (limitat de FPS sau VSync), S24 incepe sa transpire, iar pe pista se uita nostalginc dupa S25.

GabrielJean
Voyager
Opțiuni
Face pozele mai rapid? Mai exista problema cu motion blur in poze?
Minojanicoss
Journeyman
Opțiuni
Da face poze și mai rapid, dar trebuie sa umbli la setări
MaxRo
Pioneer
Opțiuni
Review-ul acestui telefon va avea doar puncte forte?
E atât de perfect și de desavarsit acest telefon,fără nici un aspect ce trebuie îmbunătățit?
Dacă da, bănuiesc ca va fi foarte "obiectiv" și "credibil" un astfel de review.😂
Trebuie discutat cu Samsung sa nu mai facă eforturi de a lansa alte modele dacă tot am atins perfecțiunea tehnologică cu modelul acesta!
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Stai cu ochii pe comunitate.. il vei putea citi dupa ce îl postez.
Dacă e ceva ce nu îmi place, cu siguranță o sa menționez asta.
Te invit sa mai cauți si alte raspunsuri postate pe comunitate si sa îți exprimi si acolo frustrările:-)))
MaxRo
Pioneer
Opțiuni
A avut grija Samsung să-și frustreze clienții și tare am impresia ca nu-s singurul 😁.
Desigur ca-mi voi spune părerea sincera și pe alte comunități, nu-ți face griji :)).
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Ah, eu ma refeream la raspunsurile mele, nu am treaba cu restul lumii :-))

Esti liber sa scrii si sa faci fix ce simti, pe mine personal nu ma afecteaza.
Spor sa ai!

MaxRo
Pioneer
Opțiuni
Mulțumesc asemenea, am 👌
Ionut_C
Apprentice
Opțiuni
Salut. Mie pe S25 ultra optiunea Best face nu este disponibila, precum multe alte functii prezentate in videoclipurile de promovare. Ce poate fi?
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Este funcția de best face. Trebuie sa activezi motion photo si pe urma funcționează.
Ionut_C
Apprentice
Opțiuni
Multumesc mult, acum functioneaza, dar mai sunt multe alte functii care nu merg. Nu pot mari iconitele, gemini nu poate adauga nota in calendar si multe altele. La voi functioneaza?
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Cu plăcere! Enjoy!
Nilatac
First Poster
Opțiuni
Nici eu nu găsesc aceasta opțiune
Mădălina_
Legend
Opțiuni
Bună!
Am urmărit postările din comunitate și am aruncat o privire și pe Samsung.com – S25 arată absolut spectaculos din toate punctele de vedere! Dintre culori, Coral Red mi-a atras atenția, dar Pink Gold îmi place cel mai mult.🔥
agkIID
Helping Hand
Opțiuni
Pot sa iti spun pentru o comparatie cu S23U. (S23U personal si S25U pt ceva dev cel il folosesc de vreo luna)

La camere cea mai mare diferenta este la cea wide, se vede clar o imagine mult mai buna. In rest îmbunătățirile sunt insesizabile pt un ochi simplu si mai ales pe un ecran mic. Daca le exporti si te apuci de lucrat in ele se vede că sunt mai bune. Pana si zoom de 100x ofera culori mai vibrante si o claritate mai mare. In unele cazuri am observat ca pe telefon se vede o diferenta si de la ecran. Cand am portat pozele de pe un telefon pe altul diferenta era mai mica. Pentru video stabilitatea mi se pare cea mai mare imbunatatire. Stabilizarea este clar mai buna, poate de asta si pe zoom pe foto/video arata un pic mai bine.

Overall da, exista o imbunatatire, dar pentru cei ce si se ocupa de photo/video, pentru omul de rand nu, doar cu exceptia celei wide.

La baterie (avand baterie noua pe S23U) sa stii ca situația este un pic ciudata as putea spune. In uz normal am obtinut cu 45m mai mult screen on time pe S25U fata de S23U. Insa in uz intensiv am obtinut cu 35m mai mult pe S23U decat pe S25U. Probabil noul CPU este mai eficient doar in low use case dar mai flamand la uz intensiv. Incarcarea este aproape identica cu S23U si sincer pare ca fluctueaza dar de regula cu cateva minute mai repede decat S23U dar nu cat sa conteze.

Nu sa incalzit deloc as putea spune, doar normal dar nimic iesit din comun.

Interfata noua de OneUI cred ca este cea mai buna de pana acum, nu imi place ineaparat ca notificarile sunt complet separate dar nici nu schimb pe sistemul vechi pentru ca acele paneluri sunt gandite foarte bine.

Ca si functii cea de log este utila tare dar mai au un pic pana sa se apropie de iPhone aici. Inceputul este foarte bun.

Designul este unul foarte reusit, mie imi place. Ce nu imi place sunt colturile ecranul mult prea rotunde cat si rama fiind mai rotunda este mult mai slaba la socuri (colt vs rotund, e fizica pura). Antireflexia este de exceptie la acest telefon, pur si simplu de exceptie comaprand cu absolut orice altceva. Ecranul nu este asa rezistent la zgarieturi cum speram insa ca si la S23U prefer mai putina rezistenta la zgarieturi si mai multa la socuri. Pot trai cu zgarieturi dar nu cu el spart. Asta am apreciat si la S23U care nu sa spart desi rama este groaznica de la cazaturi.

Renuntarea la Bluetooth pe SPen este intradevar un downgrade mare si pentru mine si nu sunt de acord cu samsung care au acos asta ca doar 1% din oameni folosesc (1% sunt peste 100k oameni si nu 20). Telefonul inca are changing coils pentru el deci ma astept sa apara un Bluetooth SPen cu vreo 60-70€. But still.

In final este un telefon foarte reusit cu potential upgrade de la 2,3 versiuni mai vechi. Problema este ca toți ne-au obisnuit cu ceva nou an de an si noi avem asteptari mari ca sunt si ei limitați la cate pot face cu un dreptunghi.

Overall ca de fiecare data Samsung a scos cel mai bun telefon de pe piata iar, cum si trebuia ei fiind cei mai buni pe Android.

Daca aveti bani si sunteti dispusi la upgrade merita clar acest telefon.

Daca v-am plictisit, aia e 😊

PS: pe filmare 8k telefonul se incalzeste foarte tare (e si normal) insa nu am observat frame drop si anumite sacadari cum am observat la S23U care dupa cateva minute de 8k incepe sa iasa aburi din el si mai are si frame drops si sacadari din cand in cand.
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Mulțumim pentru răspuns! Ai făcut un adevărat review!

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
3Merlin
Legend
Opțiuni
... adică recenzie, pe oltenește.1738749925127.png
3Merlin
Legend
Opțiuni
... apropos (din limba lui Voltaire) de post-scriptum (din limba lui Cicero), că PS știe orice analfabet (funcțional) că-i SONY (da' nu sonat).
😉
Parafrazându-l pe @AlphaBlue, pot spune că S23U al tău e varianta arhaică (powered by steam graphical engine), fi-ți-ar (rom)gleza de râsul curcilor (... rămase văduve după ziua recunoștiinței) din comunitate!
Overall mă cam plictisii, da' mă (auto)pedepsii (... în locul starostelui comunității) încercând să-mi dau singur șuturi în D.O.S. (Disk Operating System), cu ajutorul oglinzii virtuale, adică a ecranului tactil... că termenul popular (un cuvânt din trei litere, derivat din curullum, un scaun din lemn, cu trei picioare, folosit de plebea din imperiul roman) este deja pe lista neagră a AI-ului.
😄
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Pe scurt, ce vrei să spui? Că te-a plictisit comentariul lui @agkIID ? Altfel, e cam pe lângă comentariul tău.

NU UITA!