Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zmiana z Bixby na asystenta Google

(Temat utworzony: 23-03-2025 06:01 PM)
344 Wyświetlenia
rafał100
First Poster
Opcje
Witam. Mam problem, nie wiem jak zamienić bixby na asystenta Google. Interkom w Kasku posiada przycisk wywołujący asystenta, po wciśnięciu pojawia się bixby . Domyślnie mam w telefonie ustawione asystenta Google. Co jeszcze zmienić? 
0 Like
11 Odpowiedzi
Bloodhound-PL
Voyager
Opcje
Jeśli dobrze pamiętam, bo robiłem to już dość dawno temu, to musisz dezaktywować Bixby potwierdzając odpowiednią opcję w ustawieniach. Dezaktywacja nie następuje od razu, bo procedura nie widzieć dlaczego, zajmuje Samsungowi kilka dni. Po tym asystent Bixby nie jest już dostępny w systemie.
0 Like
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, spróbuj zmienić aplikacje asystenta cyfrowego w ustawianiach telefonu. Jeśli to nie pomoże to wyłącz aplikacje Bixby w jej szczegółach.
0 Like
rafał100
First Poster
Opcje
To właśnie zrobiłem
0 Like
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Wyłączyłeś aplikacje Bixby? 1742749879325.jpg
Zonniak
Black Belt 
Opcje
Witam
Raczej tak aby przycisnąć przycisk boczny i włączyć asystenta google się nie da zrobić. Tą funkcję posiada najnowsza seria S25 razem z Gemini.

Pozdrawiam. 😊
0 Like
Zonniak
Black Belt 
Opcje
Wiem z doświadczenia bo próbowałem.
0 Like
rafał100
First Poster
Opcje
Tak wyłączone
0 Like
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
W takim razie zaczekaj kilka-kilkanaście godzin. Wyłączenie całkowite bixby trochę zajmuje systemowi
rafał100
First Poster
Opcje
Ok dzięki . Rozumiem że jak bixy zostanie wyłączone to automatycznie powinien być asystent Google
0 Like