Chiudi

What are you looking for?

annulla
Visualizzazione dei risultati per 
Cerca invece 
Intendevi dire: 

Zmiana wyglądu listy aplikacji

(Argomento creato il giorno: una settimana fa)
73 Visualizzazioni
blady955
Journeyman
Opzioni
Cześć, czy ktoś wie jak zmienić wygląd listy aplikacji w S24 Ultra po aktualizacji do androida 15?
Wcześniej miałem widok kart, które zmieniłem przesunięciem w prawo lub w lewo, teraz mam jedną, długą listę, którą mogę scrollować 

image

w nieskończoność. Próbowałem grzebać w opcjach ale nie wiem gdzie tego szukać. Na zwykłych S24 widziałem, że jest to możliwe.
0 Likes

1 Soluzione

Soluzioni accettate
Soluzione
Pablo1955
Pathfinder
Opzioni
W prawym dolnym rogu ekranu wyszukiwania aplikacji należy kliknąć trzy kropki i wybrać opcję „Sortowanie niestandardowe”.

Visualizza soluzione nel messaggio originale

7 Risposte
Soluzione
Pablo1955
Pathfinder
Opzioni
W prawym dolnym rogu ekranu wyszukiwania aplikacji należy kliknąć trzy kropki i wybrać opcję „Sortowanie niestandardowe”.
blady955
Journeyman
Opzioni
Dziękuję ❤❤❤❤👏
0 Likes
Pablo1955
Pathfinder
Opzioni
Nie ma problemu 🙂
0 Likes
blady955
Journeyman
Opzioni
Natomiast we wcześniejszych wersjach wszystkie apki miałem alfabetycznie, teraz jest sajgon 😂 to już pewnie trzeba ręcznie ustawiać?
0 Likes
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opzioni

@blady955, Dokładnie. Obecnie nie ma możliwości automatycznego sortowania alfabetycznego w trybie przewijania poziomego.

Tantris235
Voyager
Opzioni
XD Blackberry KeyOne z Androidem 8 ma taką funkcję. 😂👍😎
0 Likes
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opzioni

Na razie nie pozostaje nic innego jak zgłaszanie sugestii przez formularz. Być może w One UI 8 się coś zmieni.

[Poradnik] Jak zgłosić sugestię do firmy Samsung?
https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-i-usługi/poradnik-jak-zgłosić-sugestię-do-firmy-samsun...