Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zielona poświata, słabe kąty widzenia

(Temat utworzony: 20-02-2024 03:45 PM)
561 Wyświetlenia
Michalko_pl
Explorer
Opcje
W wielu wątkach padały tutaj spore narzekania na jakość wyświetlacza. Mnie zastanawia czy wasze s24ultra też mają taką zieloną poświatę patrząc na nie pod kątem?
Zdecydowanie jest to u mnie widoczne na jasnym tle. 
Porównując mój telefon z S23U i Galaxy note 10+ widzę drastyczną różnicę 🤔
16 Odpowiedzi
userxad
Voyager
Opcje
U mnie na szczescie odpukać nic takiego nie ma. Nie natrafiłem na zaden problem z ekranem. Trudno mi powiedzieć dlaczego u innych są takie problemy.
0 Like
Michalko_pl
Explorer
Opcje
U mnie jest tak 😏20240220_161142_280986_1708441921.jpg
Mauser89k
First Poster
Opcje
Mam podobnie, poświata niebieskawo zielonawą. I wogole w porównaniu do s20 fe to s24 plus bardzo słabo wypada gdy się patrzy na ekran pod różnymi kątami.
Kleszka85
Navigator
Opcje
U mnie w s24u takIMG-20240220-WA0021_1000023238_1708458823.jpg
0 Like
Michalko_pl
Explorer
Opcje
Dzięki... To chyba z moim jest coś ewidentnie nie tak jak być powinno. To max jasność?
0 Like
Kleszka85
Navigator
Opcje
Nie. Jakieś 25% przy adaptacyjnym. Mam na ekranie szkło spigena. Tylko im teraz dłużej patrzę tym faktycznie zmienia się poświata. Kto wie może to systemowe ustawienie, które będzie można zniwelować jakąś poprawką. Zawsze te nowości obarczone są pewnymi niedoskonałościami a my testerzy zgłaszamy to na forach i później coś tam usprawniają.
0 Like
Michalko_pl
Explorer
Opcje
Nie, to na bank nie jest żadne systemowe ustawienie.
Przypomina to trochę stare matryce typu IPS.
Może w niektórych przypadkach (jak moim) jest to dużo bardziej widoczne niż na innych.
Tak czy inaczej, super rozczarowanie.
0 Like
Kleszka85
Navigator
Opcje
Sprawdziłem żony s23+. Dałem na maks podświetlenie i na s24u. Na s24u zmieniają się poświaty pod kątami a w s23+ jest o wiele lepiej. Może to ta antyrefleksyjna powłoka ma taki wpływ? Teraz widzę tę poświatę coraz bardziej😅 To może wrócę do normalnego korzystania z telefonu a nie szukania wad w ekranie ale nie ukrywam dziwne🤔
ŁukaszK_
Helping Hand
Opcje
Potwierdzam, u siebie widze to samo, zmieniajac konty widac poswiate. To na pewno wina powloki, w recenzjach telefonu jest o tym mowa, przyczyna jest ta anty refleksyja powloka
0 Like