Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zdjęcie oka

(Temat utworzony: 28-07-2024 09:46 PM)
526 Wyświetlenia
Adreholt
Pioneer
Opcje
Cześć, mam do Was pytanie, jak mogę zrobić zdjęcie oka z maksymalnym zbliżeniem? Dodałbym zdjęcie, o co mi chodzi, ale jakoś nie mogę. Jestem zielony w tym temacie, ale chciałbym spróbować. Z góry dziękuję za Waszą pomoc. S24 ultra
0 Like
6 Odpowiedzi
TenTaki
Troubleshooter
Opcje
Stan przed lustrem .
Telefonem rób zdjęcie oka, a w lustrze będziesz widział ekran telefonu.
0 Like
Adreholt
Pioneer
Opcje
Czyli rozumiem, że w grę wchodzi tylko opcja tylnej kamery przy takim zdjęciu? A macie jakieś tipy, jak zrobić jakieś fajne makro zdjęcia?
0 Like
Adreholt
Pioneer
Opcje
Wrócę z pracy i spróbuję. Chciałbym trochę nauczyć się robić te fotki, bo przecież telefon włączyć, aparat włączyć i pstryknąć to każdy umie, a chciałbym coś więcej wycisnąć z takiego aparatu, ale niestety totalny noob ze mnie w tej kwestii xd
0 Like
Raulnin
Voyager
Opcje
Macro zdjęcia fajne? Musisz zakupić nakładany obiektyw dodatkowy 100mm. Sprawdź firmę Apexel. Dobry tryb macro w Samsungu nie istnieje.
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Adreholt, Może użytkownicy z Galerii Galaxy, którzy wykonali zdjęcie oka, podzielą się jakimiś poradami ?

@abbad0n

https://eu.community.samsung.com/t5/forums/searchpage/tab/message?advanced=false&allow_punctuation=f...

0 Like
LuksLukisG
Navigator
Opcje
Musisz dowiedzieć się czy Laser AutoFocus jest bezpieczny dla oka, może na chwilę tak, ale jakiś okulista dobry powie coś więcej. 10x zoom oj mocno zbliża i pokazuje skórę przy dobrym świetle. Jest ok.
0 Like