Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zarysowania, defekty.

(Temat utworzony: 28-01-2024 08:02 PM)
2541 Wyświetlenia
Matsumoton
Journeyman
Opcje
Cześć Wam,
od wczoraj jestem posiadaczem S24 Ultra, czy szczęśliwym? Póki co nie. Po wypakowaniu telefonu z fabrycznego pudełka i ściągnięciu folii z ekranu okazało się, że w jednym z rogów ekranu jest zarysowanie w postaci kropki na szkle, które na pierwszy rzut oka wygląda jak drobina kurzu. Szczerze? Mam świadomość że jesteśmy tylko ludźmi i na każdym etapie produkcji może się coś wydarzyć, ale osobiście ten defekt zupełnie psuje mi radość z telefonu... Dla kogoś może się to wydawać śmieszne, ale dla mnie nie... nie w telefonie za 7k zł... Czy ktoś z Was znalazł w swoim modelu coś podobnego? Czy uważacie, że jest sens zgłosić się do Samsunga z tym problemem? W komentarzach dodam zdjęcia. Wszystkiego dobrego i pozdrawiam!
Martin22x
Explorer
Opcje
Dzisiaj rozpakowalem drugi egzemplarz S24 Ultra i o dziwo identyczne miejsce identyczna kropka i na dodatku jest jeszcze jedna po srodku wyświetlacza
Matsumoton
Journeyman
Opcje
Ała... To ten też idzie do zwrotu? Wymieniłeś? Zwróciłeś i kupiłeś nowy? Jak z akcją promocyjną w Twoim przypadku (zwrot, słuchawki itp.)?
0 Like
Martin22x
Explorer
Opcje
Nie, to jest akurat ojca. Też dzisiaj rozpakował i to mu zauważyłem 😅😅 Nie wiem, czy będzie zwracał, ale raczej nie, bo mu to nie przeszkadza. Mi to już tak.
Matsumoton
Journeyman
Opcje
A co z Twoim? Zostawiasz? 😃
0 Like
Martin22x
Explorer
Opcje
Raczej chyba zostawię. Tak naprawdę jest to niewidoczne, ale przez jakiś czas pewnie będę mieć w głowie, że tam coś jest i nie jest tak, jak powinno, ale może przeżyję 🤣
Martin22x
Explorer
Opcje
Co jak wymienię, a będzie to samo, i dane od nowa zgrywać, to taka loteria, teraz jak już dwie sztuki się trafiły od ręki.
Martin22x
Explorer
Opcje
Ale ogolnie to widzialem ze juz osoby z USA zglaszaja te same problemy zrobi sie pewnie glosno
Matsumoton
Journeyman
Opcje
Ogólnie to mam takie same obawy co Ty, że po wzięciu nowego egzemplarza będzie jeszcze gorzej... Dzisiaj byłem w jednym ze sklepów z elektroniką i chciałem zobaczyć jak tam wypada wystawowy S24U. Na miejscu nie dopatrzyłem się żadnych skaz na ekranie (dziwne bo S24 i S24+ które stały obok miały już trochę rys na ekranie), ale... pod światło w S24U było wyraźnie widać odciśnięty czytniki linii papilarnych pod ekranem, pięknie prostokątny odcisk 😆 więc chyba nie będę ryzykować z nowym egzemplarzem, ale trochę słabo bo XIAOMI za 1500 złotych nie mają takich defektów 😊
Tomu
Pioneer
Opcje

Mam dokładnie to samo, tylko w innym miejscu. Postanowiłem go nie wymieniać.

Klopt3s
Journeyman
Opcje
Dzień dobry, 
Jak usunąć rysę z ekranu s24 ultra - wygląda to jak by plastik się starł od spena na ekranie.
Nie jest to rysa, a taka matowa smuga. Mocno czyszcząc bawełniana szmatką niestety nie schodzi. 
0 Like