Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wyszukiwanie emotek klawiatura samsung

(Temat utworzony: wtorek)
103 Wyświetlenia
s_adrian
Pioneer
Opcje
Halo samsung! Mamy juz one ui 7 a nadal nie działa wyszukiwanie emotek w języku polskim w waszej klawiaturze! Ile trzeba czekać jeszcze żebyście w końcu to dodali? Z tego co kojarzę ale mogę sie mylić kiedys w starszym one ui działało normalnie później chyba w 6 przestało działać 
0 Like
5 Odpowiedzi
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
Sugestie możesz zgłosić zgodnie z poniższym poradnikiem.
[Poradnik] Jak zgłosić sugestie do firmy Samsung?
https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-i-usługi/poradnik-jak-zgłosić-sugestię-do-firmy-samsun...
Póki co pozostaje jedynie ustawić sobie drugi język klawiatury i przełączać język na czas wyszukiwania emotki poprzez dedykowany do tego przycisk na klawiaturze.1745940803397.jpg
Aros12
Helping Hand
Opcje
szczerze lepiej korzystac z swiftkey i tam wszystko dziala. Podpowiedzi też mam wrażenie że są lepsze
0 Like
Spec-7ion
Pioneer
Opcje
Klawiatura Samsung jest szybsza i bardziej zintegrowane z systemem. A podpowiedzi pojawiają sie z czasem jak klawiatura nauczy sie twoje stylu pisania
0 Like
Spec-7ion
Pioneer
Opcje
Tak wcześniej tez to zobaczyłem pewnie dadzą to w aktualiacji języka polskiego moze trochę szybciej niż bixby po polsku.
0 Like
s_adrian
Pioneer
Opcje
Napisz też w propozycjach do samsunga o tym moze im więcej osób napisze tym szybciej to naprawia bo teraz te całe "ej aje" to może szybciej by to było
0 Like