Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kolejność wysyłek przedpremierowych

(Temat utworzony: 25-01-2024 12:42 PM)
517 Wyświetlenia
Ts1nd
Journeyman
Opcje
Oczekiwana dostawa na stronie samsung waha się od 24.01 do 05.02. Dlaczego taki duży przedział? Co decyduje czy dana paczka będzie wysłana 24 stycznia? Kolejność ma znaczenie? Zależy mi żeby paczka przyszła przed 27 stycznia bo wtedy wyjezdzam... 
739 Odpowiedzi
Zybercik
Apprentice
Opcje
S24+ czarny 512 GB
MarioG61
Helping Hand
Opcje

Żarty sobie robią z klientów. Niech tak dalej robią to ludzie pójdą od nich.

0 Like
Yaro_1
Explorer
Opcje
Ja zamawiałem 19, 24+ czarny 512GB i też cały czas kompletują
0 Like
Mr_PATER
Journeyman
Opcje

No ja właśnie szczerze mówiąc to w szoku jestem. Kupiłem w przedsprzedaży S20+ w RTV Euro AGD i dostałem go w terminie, wróciłem spokojnie do domu po 17, przeniosłem sobie wszystko, skonfigurowałem (co trochę trwa) i bez problemu odebrałem słuchawki (chyba pierwsze Budsy), bo wtedy też były na takiej samej zasadzie przyznawane i wszystko było git a tu się takie rzeczy dzieją, że wszyscy są w szoku. Pierwszy i ostatni raz zamawiam coś na stronie Samsung'a...

0 Like
sitx
Explorer
Opcje
No widzisz, według Samsunga na fb wysyłka idzie świetnie, specjaliści się starają, żeby wysłać jak najszybciej 🤣
0 Like
Yaro_1
Explorer
Opcje
A najbardziej wnerwia, jak ludzie na forum piszą, że zamawiali też 19 i już telefon dotarł a tu nic
0 Like
sitx
Explorer
Opcje
Niektórzy zamówili w poniedziałek i dostali już w pierwszym rzucie także świetnie ich system działa:)
0 Like
MarioG61
Helping Hand
Opcje
Ja nigdy aż do teraz też nie miałem problemu żeby kupić nowego S ultra i dostać promocyjne rzeczy. Samsung Polska kompletnie nie przygotował się do sprzedaży. Amatorka straszna. Na maile mają odpisywać w ciagu 24h ja czekam już ponad 50.
0 Like
PSPatricko
Navigator
Opcje
Witam.

Dokonałem zamówienia 18 stycznia na S24 Ultra 1TB w kolorze pomarańczowym. Niestety do dzisiaj nie został wysłany, cały czas status "Kompletowanie". Oczywiście domyślam się, że nie mają go na stanie, bo Szary przyszedł od razu. 

Wiadomo kiedy ruszy wysyłka tych kolorów?
0 Like
Slaw998
Explorer
Opcje
Ja mam zamówiony czarny też 18 stycznia i również dalej kompletowanie
0 Like