Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kolejność wysyłek przedpremierowych

(Temat utworzony: 17-01-2024 09:45 PM)
16018 Wyświetlenia
Ts1nd
Journeyman
Opcje
Oczekiwana dostawa na stronie samsung waha się od 24.01 do 05.02. Dlaczego taki duży przedział? Co decyduje czy dana paczka będzie wysłana 24 stycznia? Kolejność ma znaczenie? Zależy mi żeby paczka przyszła przed 27 stycznia bo wtedy wyjezdzam... 
739 Odpowiedzi
marcinusns
First Poster
Opcje
Porażka z tą premierą. Zastanawiam się za alternatywami i anulowaniem zamówienia na Ultra.
0 Like
Rudi97
Helping Hand
Opcje
Wczoraj już miałem20240124_163824_1000000525_1706110706.jpg
0 Like
MarioG61
Helping Hand
Opcje
Ci ludzie nic nie wiedzą na tym czacie. Nic kompletnie. Nie wiedzą, czemu tak jest ze ktoś dostał wcześniej tylko wała regułka. Kpina z klienta!
0 Like
Mr_PATER
Journeyman
Opcje

Taka drobna aktualizacja, dzisiaj o 7.30 przyszedł mi mail od Samsung'a, że zamówienie zostało wysłane. No i wszystko byłoby super gdyby nie fakt, że niżej obok adresu dostawy widnieje informacja o sposobie wysyłki - czyli kurier InPost'u (Wysyłka od 9 lutego do 2 kwietnia)??????????? Czyli co? Niby wysłali ale mam czekać w najlepszym przypadku do 9 lutego a w najgorszym do 2 kwietnia???? Dodam jeszcze, że wybrałem opcję z odkupem starego telefonu i w sobotę 20.01 przeszedł mi mail jak mam odesłać stary telefon i mam na to 21 dni. Tylko no sory ale nie wyślę im starego telefonu dopóki nie dostanę nowego i wszystkiego nie przeniosę z jednego na drugi, a że nowy mogę zobaczyć dopiero w kwietniu no to tak mi się tylko wydaje, że w kwietniu to będzie już po 21 dniach, a z tego co się orientuję to nie odesłanie urządzenia w terminie może nieść za sobą konsekwencje. No chyba są niepoważni. Czekam właśnie w kolejce na połączenie z konsultantem zobaczymy jakie regułki usłyszę tym razem...

Mr_PATER_0-1706178067581.png

Mr_PATER
Journeyman
Opcje

Właśnie otrzymałem odpowiedź od Smolr'a, fajnie że został zwiększony ale Ci co zamawiali na samym początku dalej nie otrzymali telefonów i nawet pomimo zwiększonego limitu to i tak chyba został już wyczerpany...

Mr_PATER_0-1706178972805.png

0 Like
Macieja
First Poster
Opcje
Ja zamówiłem s24u 17.01.24 o godz 21:00 w statusie cały czas że kompletują dziwna sprawa 🤷‍♂️
0 Like
Norbert138
Apprentice
Opcje
Tragedia zamówione 18.01 o 5 rano i cały czas kompletują inni już maja
0 Like
sitx
Explorer
Opcje
W końcu dobiłam się do obsługi klienta, na pytanie jak wygląda kolejność wysyłki zamówień dostałam odpowiedź, że system przydziela wszystko i oni nie są odpowiedzialni za to kto dostanie pierwszy. Śmiechu warte.
MarioG61
Helping Hand
Opcje
Rozmawiałem telefonicznie z konsultantka, bieda dziewczyna, że musi ciągle odbierać telefony na ten sam temat. Być może Samsung to zrekompensuje jakość, ale tego nie wiedzą. Sam czekam na telefon. Gdy go dostanę i nie będzie żadnej rekompensaty odsyłam im zakup. Jak tak duża
0 Like
LukaszPP
Explorer
Opcje
Co dokładnie zamawiałeś i w jakim kolorze?
Ja też 18.01 s24 256gb czarny i do dzisiaj kompletują 😡
0 Like