Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Upgrade One Ui 8

(Subiect creat la: ieri)
10 Vizualizări
Lidl22
Student
Opțiuni
Buna! De cand am facut upgrade one ui 8 am o problema cu messangerul. Atunci cand vreau sa ies din conversatie nu funcționează butonul inapoi, apas pe el, dar nu se întâmplă nimic, a mai avut cinvea problema asta? Si data da, cum ati rezolvat-o? 

image

9 Răspunsuri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Ai încercat să-l reinstalezi?
Lidl22
Student
Opțiuni
Da, nu a funcționat
0 Aprecieri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Eu as zice să aștepți update pentru aplicație. Resetare as încerca numai dacă nu se rezolvă după update.
Radu_el
Voyager
Opțiuni

Ai incercat sa resetezi telefonul la valorile din fabrica si sa instalezi messengerul?

Opțiuni

Salut,

Clear data si reconfigurare sau reinstall ar trebui sa ajute.
Incepi intodeauna cu un clear cache la aplicatie, next clear data si pe urma reinstalare. Cam astia sunt pasii.
Daca nu se rezolva.. resetare generala, insa doar pentru o aplicatia nu as face asta.

ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut. Ai verificat dacă ai update? Cea mai simplă varianta ar fi o reinstalare.
Apoi, dacă nu se rezolvă, poate un wipe cache partition. Iar în ultima instanta, o resetare la valorile din fabrică ale telefonului (aici e cam mare bătaia de cap, plus că trebuie să faci și back-up, pentru că vei pierde tot).
În general, aplicațiile Meta (Facebook, WhatsApp, Instagram) nu prea sunt optimizate și tot timpul au bug-uri. Așa că problemele cu aceste aplicații nu sunt de la telefon, ci de la aplicațiile în sine, care se rezolvă cu viitoare update-uri (unele da, unele nu)
AlinAdrian
Voyager
Opțiuni
Si la mine tot asa face cand am acea bulina pe ecran nu pot ieși din ea cand dau gest înapoi ar trebui sa iasă dar nu iese asa este de la one ui8 la 7 nu am avut aceste probleme am dat si reset complet la telefon si degeaba poate sa așteptăm un update de soft poate cine știe, știu este enervat 😅
0 Aprecieri
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Nu are legătură cu softul telefonului. Dacă problema nu s-a rezolvat după resetare, atunci de la aplicația Messenger este problema. Poate se va rezolva la un alt update al aplicației
0 Aprecieri
angeloooo
Pioneer
Opțiuni
Si la mine nu merge sa dau înapoi. Nici după update-ul de azi la S25 Ultra nu s-a rezolvat. Si la tabletă(S9 Ultra) la fel, nu merge. Poate se va rezolva in viitor.
0 Aprecieri