Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Tryb awaryjny w S24U

(Temat utworzony: 26-01-2024 08:28 AM)
1593 Wyświetlenia
verezano
Explorer
Opcje
Po rozładowaniu telefonu, kiedy sam się wyłączył,i ponownym naładowaniu do 100% Galaxy wszedł w tryb awaryjny. Nie mogę włączyć diagnostyki telefonu. Większość aplikacji nie działa np. Wskazówki i instrukcja obsługi.Kilkukrotnie wylączałem telefon, bez skutku. Wyskakuje powiadomienia o wyłączeniu trybu bezpiecznego, jednak jego wyłącznie nie daje żadnego rezultatu.
Proszę o pomoc.
15 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Tak, hard reset usuwa wszystkie dane i przywraca ustawienia fabryczne. Po wykonaniu zabiegu telefon będzie się zachowywał jak nowe urządzenie wyciągnięte z pudełka. W ten sposób sprawdzimy czy problem dalej występuje na czystym telefonie.

0 Like
verezano
Explorer
Opcje
Jak mam zachować swoje zapisane dane,zdjęcia?
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Najłatwiej za pomocą komputerowej aplikacji Smart Switch.

Pobierz Smart Switch
https://www.samsung.com/pl/apps/smart-switch/

verezano
Explorer
Opcje
Ok
0 Like
Barbarka17
Journeyman
Opcje
Czy ktoś może mi powiedzieć gdzie mogę oddać Samsung Galaxy s24 ultra. Zdjęcia są złej jakości. A także zawiesza się telefon brak dostępu do internetu. Mam suecy T-Mobile . Problem na dane komórkowe albo Wifi.
Wracając do pytania czy oddaje telefon do sklepu czy mam odesłać do Samsunga.
Telefon został zakupiony 14 stycznia.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Możesz zgłosić reklamację z tytułu gwarancji lub niezgodność towaru z umową. W pierwszym przypadku możesz dostarczyć telefon do serwisu. W drugim musisz zgłosić takie żądanie w sklepie, gdzie kupiłeś telefon.