Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Tło połączenia.

(Temat utworzony: 10-04-2025 07:10 PM)
303 Wyświetlenia
Louve37
Navigator
Opcje

Witam

Może ktoś sprawdzić po aktualizacji do Androida 15 na S24U tło połączenia w formie krótkiego wideo czy systemowego czy swojego wyłącza się po sekundzie. Wcześniej wyświetlało się non-stop. Od razu dodam wipe cache partition zrobione ,pamięć aplikacji wyczyszczona. Z góry dziękuję.

Przejdź do rozwiązania
19 Odpowiedzi
Louve37
Navigator
Opcje

Takie ciekawe spostrzeżenie jak dzwonię na numery gdzie odbiera automat np.sklep M.E. to animacja zaraz jest blokowana w innych przypadkach działa płynnie. Ciekawe czy to błąd systemowy aplikacji.

0 Like
Zonniak
Big Cheese
Opcje
Ooo. Zapomniałem sorry. Sprawdz czy Aplikacja ta do dzwonienia (nie system) ma aktualną wersję.
0 Like
lgc89
Navigator
Opcje

Dopytam jeszcze. Czy jak ustawisz zwykłe tło połaczenia to wyświetla się ono normalnie? U mnie niezależnie co wybiorę to jak ktoś do mnie dzwoni to mam jednolite różowe tło :face-with-tears-of-joy:

0 Like
Louve37
Navigator
Opcje

Dzięki. Możesz jeszcze sprawdzić czy jak już się połączysz to video się zatrzymuje ? Bo chyba jest tło połączenie ,a nie rozmowy dlatego jak dzwonię np. gdzie od razu odbiera automat to video zaraz się zatrzymuje ,bo jest już rozmowa.

0 Like
FenrirEvi
Pathfinder
Opcje
hm jak dzwonię (na inny numer komórkowy, gdzie ktoś nie odbiera od razu) i do mnie dzwonią, to video normalnie jest odtwarzane, nie zatrzymuje się. dopiero jak odbiorę/ktoś odbierze, wtedy przechodzi na inne tło
0 Like
Louve37
Navigator
Opcje

Na inne tło, w sensie statyczne ? Czyli rozumiem, że video nie jest już odtwarzane?

0 Like
Rozwiązanie
FenrirEvi
Pathfinder
Opcje
num. w sumie w ustawieniach tego pisze, że to tło/video, jest tylko pokazywane podczas połączenia, czyli tylko wtedy jak ktoś do Ciebie dzwoni lub Ty do kogoś. jeśli chcesz żeby po odebraniu rozmowy było tło musisz to ustawić w edycji kontaktu. tam wtedy masz możliwość dodania kolejnego tła/video ale dla konkretnego kontaktu
Louve37
Navigator
Opcje

Dzięki WIELKIE , już wszystko jasne. Dziękuję wszystkim za udział w poście. Temat do zamknięcia. Pozdrawiam. 

flyer0
Voyager
Opcje
Mam pytanie, czy jak wejdzie się w polecane tła to są tylko te 3 co widać na foto? Nie wierzę że samsung znowu pozbył się wariantów animowanych jak w one ui 5
0 Like
Louve37
Navigator
Opcje

Możesz ściągnąć z YT wyciąć fragment co Ci się podoba i podstawić  są też darmowe na stronach internetowych, jest tego od groma  za free wpisz animated wallpapers .Ja mam kilkanaście, nie pamiętam tylko czy są ograniczenie czasowe video czy waga pliku co do rozdzielczości to UHD polecam.

https://moewalls.com/

0 Like