10-04-2025 07:10 PM
Witam
Może ktoś sprawdzić po aktualizacji do Androida 15 na S24U tło połączenia w formie krótkiego wideo czy systemowego czy swojego wyłącza się po sekundzie. Wcześniej wyświetlało się non-stop. Od razu dodam wipe cache partition zrobione ,pamięć aplikacji wyczyszczona. Z góry dziękuję.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
10-04-2025 10:52 PM
Takie ciekawe spostrzeżenie jak dzwonię na numery gdzie odbiera automat np.sklep M.E. to animacja zaraz jest blokowana w innych przypadkach działa płynnie. Ciekawe czy to błąd systemowy aplikacji.
miesiąc temu
miesiąc temu
Dopytam jeszcze. Czy jak ustawisz zwykłe tło połaczenia to wyświetla się ono normalnie? U mnie niezależnie co wybiorę to jak ktoś do mnie dzwoni to mam jednolite różowe tło
miesiąc temu
Dzięki. Możesz jeszcze sprawdzić czy jak już się połączysz to video się zatrzymuje ? Bo chyba jest tło połączenie ,a nie rozmowy dlatego jak dzwonię np. gdzie od razu odbiera automat to video zaraz się zatrzymuje ,bo jest już rozmowa.
miesiąc temu
miesiąc temu
Na inne tło, w sensie statyczne ? Czyli rozumiem, że video nie jest już odtwarzane?
miesiąc temu
miesiąc temu
Dzięki WIELKIE , już wszystko jasne. Dziękuję wszystkim za udział w poście. Temat do zamknięcia. Pozdrawiam.
miesiąc temu
miesiąc temu – ostatnio edytowany miesiąc temu
Możesz ściągnąć z YT wyciąć fragment co Ci się podoba i podstawić są też darmowe na stronach internetowych, jest tego od groma za free wpisz animated wallpapers .Ja mam kilkanaście, nie pamiętam tylko czy są ograniczenie czasowe video czy waga pliku co do rozdzielczości to UHD polecam.