Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Tło połączenia.

(Temat utworzony: 4 tygodni(e) temu)
297 Wyświetlenia
Louve37
Navigator
Opcje

Witam

Może ktoś sprawdzić po aktualizacji do Androida 15 na S24U tło połączenia w formie krótkiego wideo czy systemowego czy swojego wyłącza się po sekundzie. Wcześniej wyświetlało się non-stop. Od razu dodam wipe cache partition zrobione ,pamięć aplikacji wyczyszczona. Z góry dziękuję.

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
FenrirEvi
Pathfinder
Opcje
num. w sumie w ustawieniach tego pisze, że to tło/video, jest tylko pokazywane podczas połączenia, czyli tylko wtedy jak ktoś do Ciebie dzwoni lub Ty do kogoś. jeśli chcesz żeby po odebraniu rozmowy było tło musisz to ustawić w edycji kontaktu. tam wtedy masz możliwość dodania kolejnego tła/video ale dla konkretnego kontaktu

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

19 Odpowiedzi
Zonniak
Big Cheese
Opcje
Witam
Wejdź w aplikację Telefon (tą którą dzwonisz) --> ustawienia--> tło połączenia --> na dole kliknij Tło --> Wybierz galeria i znajdź film.

Pozdrawiam1744306357228.jpg1744306357245.jpg
0 Like
FenrirEvi
Pathfinder
Opcje
a gdzie to ustawiałeś to sprawdzę?
0 Like
Zonniak
Big Cheese
Opcje
W ustawieniach aplikacji z której dzwonię. Tu masz ikonkę.1744306486370.jpg
FenrirEvi
Pathfinder
Opcje
ustawiłam wideo nagrane przez aparat, 8sek i podczas połączenia wideo odtwarzało się poprawnie i jak skończyło to odtworzyło się ponownie. nic się nie wyłączyło
0 Like
Zonniak
Big Cheese
Opcje
Ok świetnie. Cieszę sie że zadziałało.
Czekam jeszcze na odpowiedz autora. 😉

Pozdrawiam
0 Like
FenrirEvi
Pathfinder
Opcje
ah myślałam że jesteś autorem postu 😂
0 Like
Louve37
Navigator
Opcje

Dzięki, wiem jak się to ustawia sęk w tym ,że wyłącza się po sekundzie- staje i robi się za mgłą. 

0 Like
Zonniak
Big Cheese
Opcje
Ok. W takim razie Wykonaj zabieg Wipe Cache Partition. Zabieg nie usuwa danych.

https://eu.community.samsung.com/t5/pozostałe-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczny-i-w...
0 Like
Louve37
Navigator
Opcje

Ty czytasz posty ze zrozumieniem czy generuje Ci to AI ? By nabić jakieś rankingi. Wyraźnie jest napisane w poście. Wipe cache partition zrobione.Po co dajesz odpowiedzi na które jest już odpowiedź.