Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Sport od google w now bar

(Temat utworzony: 3 tygodni(e) temu)
278 Wyświetlenia
MarcinCho
Troubleshooter
Opcje
Jak komuś nie działają proszę ustawić według scrinów, i uruchomić telefon, apliakcja google powinna być zaktualizowana.

image

image

0 Like
Messjasz
First Poster
Opcje
Wszystko aktualne.
Powiadomienia ze sportu normalnie przychodzą, jednak poza funkcją now bar...
0 Like
Zonniak
Big Cheese
Opcje
A możesz wyszukać w ustawieniach Sport od Google? Zobacz co Ci wyskoczy.

Druga sprawa. Na razie nie widzię żadnego ustawiania ani na telefonie ani na koncie google. Spróbuj odinstalować ostatnią aktualizację aplikacji google. Wejdź w ustawienia--> aplikacje--> Wyszukaj Google --> trzy kropki --> odinstaluj aplikację.

Na razie tyle. Jeśli nie zadziała pisz.
0 Like
Zonniak
Big Cheese
Opcje
Oprogramowanie serii s25 i s24 się troszeczkę różni. Dziwi mnie to że nie ma nawet ikony.
0 Like
Rudi97
Helping Hand
Opcje
Tu masz rację
0 Like
Messjasz
First Poster
Opcje
Bez zmian...
1744576390694.jpg
0 Like
Tantris235
Voyager
Opcje
Bo ta funkcja jest od samsunga ni od googla
0 Like
Messjasz
First Poster
Opcje
Masz jakiś pomysł jak to naprawić?
0 Like
Messjasz
First Poster
Opcje
Ktoś coś? 😕
0 Like
lgc89
Navigator
Opcje

A tak z ciekawości zapytam od innej strony? Jakie kluby masz ustawione? Ja zauważyłem przez te kilka dni, że wyniki działają ale nie dla wszystkich. Mam ustawioną testowo Legię Warszawa i FC Barcelonę. W czwartek gdy była Liga Konferencji powiadomień nie miałem. W sobotę grała Barcelona i powiadomienia (Now Bar) działały. W niedzielę grała Legia i znowu problem :smiling-face: W opcjach śledzenia było również F1 i też nie działało (chociaż co do F1 to nie mam pewności czy powinno być). Ustaw sobie dla testu różne drużyny z różnych lig np. które grają dzisiaj i wtedy może coś się pojawi. BTW samo wyświetlanie to dramat. Gole pojawiają się z opóźnieniem, czas trwania meczu się nie zmienia przez dłuższy czas. Na ten moment to tylko ciekawy bajer z potencjałem.

0 Like
Messjasz
First Poster
Opcje
Ja normalnie mam powiadomienia ze sportu. Ale poza now bar, a w now bar nie mam opcji "sport od Google"

1744630110977.jpg
0 Like