Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Scriere de mână :

(Subiect creat la: 31-01-2024 04:49 AM)
853 Vizualizări
LauraRoxana
Explorer
Opțiuni
salutare! Am nevoie de ajutor înainte să o iau razna dintr-o prostie. 
Când vreau să scriu ceva, oriunde, mesaj, search Google, orice, cu s.pen.ul, îmi apare scrierea de mână și mâzgălesc aiurea ecranul. 
Vreau să-mi apară tastatura ca oricărui telefon normal. 
De 2 luni tot caut asta și am cedat nervos. 
1 Soluţie
Soluţie
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

E simplu, hai ca incerc sa explic altfel.

1. Mergi la setarile de tastatura si schimbi din tastatura Gboard ca si tastatura implicita tastatura Samsung.
  2. Mergi in setarile de care vorbeam si pui bifa din ON pe OFF (sau daca e OFF, pe ON si pe urma iar pe OFF). Important este ca la final sa ramana pe off (daca e off, nu o lasi asa, o pui pe on si inapoi pe off).
  3. Schimbi tastatura implicita din Samsung Keyboard inapoi in Gboard
  4. Restart la telefon si testezi pe urma.

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

30 Răspunsuri
cdi12
Big Cheese
Opțiuni
In setările SPen, ce opțiune ai unde este încercuit?
Sau opțiunea de deasupra celei încercuite. 1706670024806.jpg
LauraRoxana
Explorer
Opțiuni
La fel ca tine1706677387946.jpg
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Bună,
Ai verificat setările tastaturii Samsung? Mergi la settings > general management > Samsung keyboard settings, dai in jos până găsești opțiunea asta handwriting. (Scriere de mână). Vezi cum e după ce o dezactivezi.
LauraRoxana
Explorer
Opțiuni
Am incercat. Nu exista dezactivare scriere de mână dar cred că e o problema acolo unde am încercuit și nu pot debifa 1706678046356.jpg1706678046379.jpg
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Încearcă să resetezi tastatura. La mine merge sa debifez funcția S pen to text.
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Dtai putin ca nu inteleg... Vrei sa apara tastatura normala cand scoti S-Pen-ul? Apesi pe litere cu el sau cum vrei sa scrii? Nu inteleg cum procedezi. De obicei scrii cu degetele, cand scoti S-Pen se presupune ca scrii sau desenezi cu el

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Ok. Am testat acum, setarea care face asta este cea cu "S-Pen detection" nu cea pe care nu reusesti sa o dezactivezi (la mine merge dezactivata dar nu face asta). Daca dezactivez "Pen detection" insa, nu se întâmplă nimic când scot S-Pen, tastatura rămâne pe litere nu se comuta in modul scris de mana1706680883942.jpg

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
LauraRoxana
Explorer
Opțiuni
Mulțumesc! Dar de ce sa nu o fac?
LauraRoxana
Explorer
Opțiuni
și o aveam debifata, uite1706681184034.jpg
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Buna,

Mergi in setari si cauta Tastatura Samsung. Mergi la Handwriting si debifeaza Pen detection.
Asta ar trebui sa iti rezolve problema.

L.E. acum vad ca ai incercat.

Pune un screenshot cu ce iti apare pe ecran cand ai s-pen scos si vrei sa tastezi ceva.

RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Poate foloseste Gboard 🙄

ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

De asta ar ajuta un screenshot. 
La swiftkey si Samsung Keyboard e totul in regula.

LauraRoxana
Explorer
Opțiuni
Când vreau sa scriu, scriu peste tot, in loc să-mi apară tastatura1706688843136.jpg
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Schimba tastatura default in Tastatura Samsung. Mergi acolo bifeaza optiunile S-pen to text si Pen Detection la handwriting si pe urma debifeaza-le. Pe urma schimba in tastatura Gboard si vezi cum e.

LauraRoxana
Explorer
Opțiuni
Da, folosesc gboard
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Pai BINGO. De aceea nu merge, setarile de care discutam mai sus sunt ale tastaturii Samsung si se aplica exclusiv acesteia. Gboard are propriile setari si acolo trebuie sa te uiti. O sa instalez Gboard sa incerc sa gasesc setarea respectiva si revin.

RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Ok, gata, cred ca am gasit solutia. Ce limba folosesti la Gboard? Ai romana sau si altele?
Trebuie sa procedezi asa
1. Intrii in setarile Gboard si alegi Language
2. Dai pe limba folosita (engleza, romana, etc)
3. Te asiguri ca ai selectat QWERTY si nu Handwriting

Repeti pasii de mai Sus pentru fiecare limba instalata si care iti apare la pct 2.
Ti-am last si poze cu pasii. Sa ne spui daca merge

1706690130292.jpg1706690130295.jpg1706690130290.jpg

LauraRoxana
Explorer
Opțiuni
așa sunt toate1706691386021.jpg1706691386047.jpg1706691386065.jpg
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Stai ca acum am vazut printscrern-ul tau, cred ca merge ce ti-a scris @ElfStone, daca aveai handwriting pus ti se deschidea altfel tastatura

RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
M-am mai jucat un pic (sau umpic🤔) si pare ca este setarea "S-Pen to text" responsabila de comportamentul asta. Poate fi un bug, care afecteaza Gboard dar sa mai incerci ceva. Daca apesi cu degetul in campul de scris, isi revine?