Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

S24 Ultra wystający rysik

(Temat utworzony: 02-03-2024 11:04 AM)
1479 Wyświetlenia
COrel13
Apprentice
Opcje
Cześć. Czy wystajacyrusik z obudowy to normalna rzecz? W moim egzemplarzu rysik wystaje na 1-1.5mm i zdarza się, że podczas trzymania telefonu odbezpiecza się sprężynka i za którymś razem połamie się tył rysika. 
Przejdź do rozwiązania
15 Odpowiedzi
COrel13
Apprentice
Opcje
Heh. No ja mam tylko przezroczyste i bardzo delikatne żeby telefon nie był jak bomba. Mimo to zdarza się, że wyjmuje telefon i rysik jest odbezpieczony. Poza tym nie po to kupuję się telefon żeby musieć nosić go w etui, bo inaczej nie jest w pełni funkcjonalny :winking-face:
0 Like
AniaL
First Poster
Opcje
Właśnie ja mam taki problem. Wystaje i czasami wysuwa się na jakieś pół centymetra. Nie mam żadnych zanieczyszczeń... teraz zaczelam szukać info i wpadłam na Twój post...
0 Like
michalbug
First Poster
Opcje
U mnie jest to samo.... Mimo etui i tak zdarza mi się że rysik sie odbezpieczy i wystaje...
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Nigdy mi się to nie zdarzyło w Galaxy S24 Ultra. Jakie posiadasz etui? Możliwe, że zmiana etui rozwiąże problem.

michalbug
First Poster
Opcje
Etui Ringke. Chodzi o to że bez etui było to wręcz notoryczne wyskakiwanie rysika z etui zdarza się to rzadziej
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@michalbug Jest pewien zakres tolerancji w mechanizmach rysików wbudowanych w urządzenie i niektóre sztuki mogą wystawać kawałek bardziej, bądź kawałek mniej, ale to kwestia dosłownie części milimetra. Kiedy w ogóle dochodzi do takich samoczynnych wyskoków? Trzymasz go w zagraconej kieszeni, torbie?

0 Like