Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

S24 ultra slow motion 120FPS

(Temat utworzony: 30-01-2024 10:56 AM)
3111 Wyświetlenia
Nerevarip
Apprentice
Opcje
Czy z poziomu galerii dla nagrania 4k 120fps jest możliwość po dotknięciu ekranu uruchomić tryb slow motion? Jak dotykam ekran to nic się nie dzieje i muszę wejść w edycję filmu żeby uruchomić slow motion. Czy można to jakoś w ustawieniach zmienić?
0 Like
Dorotailu
Explorer
Opcje
Dobry wieczór,
a ja mam inne pytanie,
jak chcę zrobić zdjęcie, tzn.wybieram tryb zwolnione tempo to mruga podczas nagrywania 😐Pomoże ktoś proszę
0 Like
ŁukaszK_
Helping Hand
Opcje
Dobra mam żeby tryb spowolnienia w galerii przy dowolnym filmie zadziałał trzeba wyłączyć w ustawieniach wideo HDR 10 plus dla wideo w galerii nic nie trzeba przestawiać. Tylko kompletnie nie rozumiem tego dlaczego żeby można było używać takiego spowolnionego tempa trzeba wyłączyć HDR?
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@ŁukaszK_, Widocznie istnieją jakieś ograniczenia techniczne w tym formacie, które uniemożliwiają wygenerowanie spowolnionego wideo.

ŁukaszK_
Helping Hand
Opcje
A wiadomo kiedy aktualizacja i co obejmie?
0 Like
bartzwuzhere
Navigator
Opcje
Jak 4k? Ja nie mam 4k...
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Dorotailu, Na 99% źródłem tego problemu jest sztuczne oświetlenie. Przy naturalnym dziennym świetle nic takiego nie powinno mieć miejsca.

Dorotailu
Explorer
Opcje
Faktycznie dziś to dopiero uruchomiłam i właśnie przy sztucznym świetle 😬
Bardzo dziękuję za odpowiedź😀
ŁukaszK_
Helping Hand
Opcje
Tzn?
0 Like
bartzwuzhere
Navigator
Opcje
Mam 8k, uhd, fhd i hd. UHD to nie 4k 🤔
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@ŁukaszK_  napisał(a):
A wiadomo kiedy aktualizacja i co obejmie?

Niestety nic nie wiadomo. Podejrzewam, że wszystkiego dowiemy się dopiero po udostępnieniu aktualizacji.