Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

S24 ultra slow motion 120FPS

(Temat utworzony: 30-01-2024 10:56 AM)
3029 Wyświetlenia
Nerevarip
Apprentice
Opcje
Czy z poziomu galerii dla nagrania 4k 120fps jest możliwość po dotknięciu ekranu uruchomić tryb slow motion? Jak dotykam ekran to nic się nie dzieje i muszę wejść w edycję filmu żeby uruchomić slow motion. Czy można to jakoś w ustawieniach zmienić?
0 Like
54 Odpowiedzi
patyczak
Black Belt 
Opcje

Otwórz plik i przytrzymaj palec na ekranie.

0 Like
Edyta82
Troubleshooter
Opcje
Włączam nagrany filmik w galerii, przytrzymuje palcem ekran i filmik idzie w slow motion.
Nerevarip
Apprentice
Opcje
Właśnie tym sposobem mi nie działa, gdy nagranie zrobię w trybie pro video 4k 120fps - przy nagrywaniu 60 fps dotknięcie ekranu uruchamia slow motion, ale przy 120 muszę najpierw wejść w edycję nagrania i ręcznie wybrać np 1/4
0 Like
Sevven
Pathfinder
Opcje
Z jakiegoś powodu nie wiem, czy zamierzonego, czy nie, ta funkcja nie działa w trybie PRO (przy ustawieniach 4k 120). Mam tak samo, możesz być spokojny.
Edyta82
Troubleshooter
Opcje
Sprawdzałam szczegóły pod nagraniem, przy którym sprawdzałam tą funkcje, jest 30fps więc pewnie działanie slow motion jest zależne od parametrow nagrywania.
0 Like
Psychotata
Explorer
Opcje
Cześć, 

czy są jakieś ograniczenia dla działania opcji spowlaniania wideo przez AI? Nagrałem filmik bez HDR10+ i funkcja ta nie działa. Dla wideo bez HDR już jest to możliwe. 

image
Parametry filmiku dającego się spowolnić. 

image
Parametry filmiku NIE dającego się spowolnić. 

0 Like
Sk_uter
Pathfinder
Opcje
Witam,
Mam problem z aktywowaniem funkcji spowolnienia filmów generowanych w ramach AI, przytrzymuje palec w galerii w trakcie oglądania filmów i nic się nie dzieje. Mam filmy z starego S23 jak i aktualnego S24 w 4k i nic. 
Coś trzeba zrobić, aby to zaczęło działać? 
0 Like
Mighn
Big Cheese
Opcje
Tak, u mnie HDR też uniemożliwia spowalnianie
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Sk_uter, Pokombinuj z ustawieniami aparatu. Przy pewnych konfiguracjach aparatu ta funkcja nie działa. Na pewno nie można spowolnić wideo, jeśli jest nagrane w HDR10+.