Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

S24 ultra lutowa aktualizacja drenuje baterię

(Temat utworzony: 02-03-2025 04:09 PM)
476 Wyświetlenia
kotuuu
Apprentice
Opcje
Cześć, zauważyłem że po lutowej aktualizacji one ui 6.1 (S928BXXS4AYB2 / S928BOXM4AYB2/ S928BXXS4AYB2) bateria w moim telefonie niknie w oczach. Wczoraj sięgnęło to granic absurdu, gdy w 2h mi zniknęło 50% baterii. Wg statystyk w ustawieniach winne były usługi google play. Po restarcie telefonu jednak dzisiaj sytuacja się powtórzyła, z tą różnicą że telefon nie wykazał "winnego" na wykresach.

Miał ktoś podobne sytuacje i wie jak temu zaradzić?
9 Odpowiedzi
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
Cześć. Wykonaj zabieg Wipe Cache Partition.
Poradnik Wipe Cache Partition:
https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn...
0 Like
Michał_S23Ultra
Helping Hand
Opcje
S23 Ultra tak samo, mając tylko telekonferencje w tle, przeglądając cos tam w necie, potrafię ładować telefon uwaga....3 razy w ciągu 8h 🤯
0 Like
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
W takim wypadku również wykonaj zabieg Wipe Cache Partition.
0 Like
miroON
Big Cheese
Opcje
@Wiatrak24 to nie pomaga bo u sb tez to zaobserwowalem po lutowej aktualizacji tak jak opisuje to @Michał_S23Ultra

Telefon nie wytrzymuje juz całego pełnego dnia !!!
0 Like
Izuśka75
Navigator
Opcje
Mam s24u i nic takiego się nie dzieje.
0 Like
Anessal
Voyager
Opcje
S24U nie zauważyłam drenażu baterii ale po każdym naładowaniu używam killapps i z zamykania wyłączonych mam tylko kilka apek niezbędnych, jak potrzebne to się same uruchomią
0 Like
Pelke
Voyager
Opcje
Czyli lepiej tego nie pobierać 😂
0 Like
kotuuu
Apprentice
Opcje
O dziwo po wipe cache sytuacja się poprawiła. Ale nadal nie jest to tak jak było przed aktualizacją
0 Like
Devils11002
Journeyman
Opcje

Elo🙂 Jakie masz czasy czasy SoT? U mnie w tym momencie YT tiktok FB itp 20% 8h 5min i 20% zostało do 90% naładowana) i taki mam soT

Poprawki jeszcze Luty i Akt Systemu Google Play z Lutego (Najnowsza)

• 1000005320.jpg

0 Like