Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

S24 Fe karty sim

(Temat utworzony: 27-11-2024 10:20 AM)
500 Wyświetlenia
rys3
Pathfinder
Opcje
Mam dwa pytania. Czy do SM 24 FE włożę dwie karty nano sim czy tylko jedną nano i e. W Media Markt mówią że da radę włożyć a w T Mobile że może być tylko jedna nano i e simy. Drugie czy warto kupić teraz ten telefon obecnie mam M31S. Za wszystkie sugestie będę wdzięczny. Pozdrawiam wszystkich. 
0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Oczywiście ze może Pan włożyć dwie karty fizyczne nano SIM. Telefon jest godny polecenia.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

6 Odpowiedzi
Rozwiązanie
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Oczywiście ze może Pan włożyć dwie karty fizyczne nano SIM. Telefon jest godny polecenia.
rys3
Pathfinder
Opcje
Dziękuję za odpowiedź. Ktoś mi już jej udzielił ale odp. zniknęła. Patrzyłem oczywiscie w specyfikację, ale chciałem się upewnić no jeden mówi tak a drugi inaczej. Może jeszcze Ktoś się wypowie o zamianie. Pozdrawiam
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
S24FE miałem możliwość już naprawiać, więc jest to normalny telefon Dual SIM na dwie karty nano, oraz możemy włączyć eSIM. Jeśli specjaliści od smartfonow w T- Mobile posiadają taką samą wiedzę jak w mojej miejscowości to niech Pan się ich więcej nie pyta. Jeśli chodzi o zamianę z M31s na S24FE to jest przeskok kolosalny i zupełnie innej klasy telefon.
rys3
Pathfinder
Opcje
Bardzo dziękuję za wyczerpującą odpowiedź. Pozdrowienia
0 Like
Justyna-s22
First Poster
Opcje
Dzien dobry a czy z tych kart można korzystać jednocześnie?
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam.Karty w tym telefonie działają jak w każdym dual. Jesli posiada już Pani telefon.na dwie karty SIM, to w S24FE będą działać tak samo.