Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Recomandare incarcator original

(Subiect creat la: 23-10-2024 07:16 AM)
435 Vizualizări
alexandrugeorge
Pathfinder
Opțiuni
Buna dimineata,

As vrea si eu o recomandare de incarcator original de 45w pentru s24 plus.

Momentan folosesc unu de 25w tot samsung dar nu stiu daca e original, nu mai tin minte de unde l-am luat, nu am avut probleme cu el.

Exista diferenta intre 25 si 45w? Afecteaza bateria?
Multumesc

image

5 Răspunsuri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Bună dimineața!
Singurul mod în care poți fi sigur că este original este să cumperi dintr-un magazin de încredere. Eu recomand Altex sau Emag (dar să fie vândut și livrat de Emag neapărat). Nu am avut niciodată probleme cu cele două magazine și în plus sunt parteneri Samsung.
La încărcătorul de 45W îți trebuie și cablu de 5A(100W).

Poți citit aici ce am scris despre încărcătoare:

https://eu.community.samsung.com/t5/lounge/bateria-timp-încărcare-descărcare-explicații/td-p/1046871...

https://eu.community.samsung.com/t5/lounge/ghid-încărcare-și-încărcătoare/td-p/9978276?src=ShareByUs...
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Diferenta la o incarcare full nu este foarte mare.. de cateva minute. Prima parte a incarcarii va fi mai rapida cu cel de 45w, dar per total nu e diferenta mare.
Nu as utiliza incarcarea foarte rapida decat la nevoie dar nici nu cred ca afecteaza in vreun fel major bateria.

Daca il iei de pe samsung.ro, eMag (vandut direct de eMag), Altex ar trebui sa fie originale. Sa il iei neaparat in varianta cu cablu de 5A inclus (unele vin fara cablu).

Vlad1981
Legend
Opțiuni
Din ce am vazut la mine la o baterie de 4500 arata ca se incarca de la 20 la 100% intr-o ora si 8 minute cu 25w ,si la un S23 Ultra cu incarcator de 45w într-o oră sau 58 de minute avand 5000 bateria, deci nu e diferentă mare
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni

Diferenta nu este la incarcarea completa. Acolo e maxim 5-10 minute, dar in unele cazuri este la fel timpul.

Incarcatorul de 45W este util daca te trezesti ca ai ramas fara curent in baterie si ai un timp scurt la dispozitie sa il incarci cat poti de mult. De exemplu intr-o jumatate de ora il incarci la 55% cu 25W si 65% cu 45W. Sa zicem ca esti intr-un alt oras, ramai fara baterie si intri intr-o cafenea si il incarci cat bei cafeaua. Cand incarci bateria 100% sau il incarci de la 50%, incarcatorul de 45W nu mai ofera niciun avantaj.

Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Cel din poza pusa de tine, pare 100% original.
Deci nu cred ca are rost sa îți griji în privința lui.
Legat de puterea de încărcare între un adaptor de 25-45w, trebuie sa ști ca nu vei simții diferențe mari.
Cel mai probabil o sa îți facă o încărcare completa în mai puțin cu aprox 5 min, ceea ce arata faptul ca nu se merita cumpărarea unui astfel de încărcător momentan.
(Asta strict din punctul meu de vedere )
Cel de 45w sunt șanse sa îți încălzească telefonul mai tare, ceea ce rezulta mai multa uzura la baterie.
Asa ca eu zic sa îl folosești pe acela de 25w în continuare.
Eu tot asa folosesc și pe S24, ba chiar și aceeași culoare 😀