Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Problema culorilor

(Subiect creat la: 17-02-2024 02:20 PM)
201 Vizualizări
Leonard97
Voyager
Opțiuni
Salut, de câteva zile am s24 ultra și ecranul mi se pare fara viata, zici ca a șters cineva cu buretele culorile de pe ecran. Am trecut de la s21 ultra unde culorile sunt top! Am comparat și cu s10+ și arata mai bine s10+ la culori aveam și un s8 ca și comparație dar am zis ca dacă îl scot fac retur în 5 minute la s24 ultra! Am cautat de mi-a venit rau pe net cum sa imbunatesc dar nimic! Este deja setat pe vivid dacă doriți sa întrebați asta dar nu este nicio diferenta intre normal și vivid, la alte telefone samsung este vizibila aceasta modificare. Am dat ecranul de la s21 pe normal ca să vad cu culori aproximativ ca la s24 setat pe vivid. Pe lângă asta nu pot sa accesez google circle îmi da doar google asistent sa vorbesc cu el.... ceva nu este bine. Voi cum ați procedat?
9 Răspunsuri
DrewVav
Pathfinder
Opțiuni
O sa se rezolve in urmatorul update din ce am inteles. Au incercat cica sa reduca saturatia ecranului, la modelele vechi era prea saturat modul vivid si de asta e si diferenta asta uriașă intre culori.
Leonard97
Voyager
Opțiuni
Mersi de info, ar fi bine!
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Leonard97
Voyager
Opțiuni
Ar fi bine sa vina cu ceva bun în acest update, fără alte probleme
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
O sa se rezolve asta..în următorul update,cică cam măricel în jur de 5GB.
Leonard97
Voyager
Opțiuni
Doamne ajuta
0 Aprecieri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Sa fie.. în rest merita achiziționarea lui..daca ai cel puțin 2-3 generații în urma..eu am S23 Ultra
Leonard97
Voyager
Opțiuni
Eu am găsit ceva în care se vede puțin mai colorat în meniul de dezvoltator, dacă mai întâmpină aceasta problema pana se va rezolva 1708172396566.jpg
0 Aprecieri
Teo2
Pathfinder
Opțiuni
Vine update prin 22 feb.