Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z zoom na filmach

(Temat utworzony: 03-02-2024 06:44 PM)
813 Wyświetlenia
x-chris
Journeyman
Opcje
Podczas zmiany zoom np. z x3 na x5 obraz przeskakuje i jest efekt przesunięcia. Wygląda to bardzo słabo. W testowanym w elektro-markecie egzemplarzu nie było tego problemu. Co jest z tym aparatem ? Coraz bardziej mi się to nie podoba. 
211 Odpowiedzi
ŁukaszK_
Helping Hand
Opcje
Witam czy ktoś z was w swoim modelu s24 ultra spotkał się z czymś takim?

Problem dotyczy aparatu a konkretnie z przechodzenia z 1x na 3x a zwłaszcza z 3x na 5x

Widać wtedy bardzo dziwny efekt i przyznam szczerze że do tej pory nie zwracałem na to uwagi ale po obejrzeniu tego filmiku uruchomiłem aparat i porobiłem kilka testów i faktycznie coś takiego u mnie też występuje czy wy macie podobny problem z aparatem i czy to faktycznie może być problem hardware czy jednak wystarczy aktualizacja.

Jeżeli to problem hardwarowy to faktycznie jest to bardzo poważny problem
elAiden
Navigator
Opcje
Podłączam się pod temat, zauważyłem takie zachowanie u siebie już pierwszego dnia.

Pytanie co z tym zrobić?
0 Like
elAiden
Navigator
Opcje
Również zauważyłem taki problem u siebie.

Pytanie co z tym zrobić?
x-chris
Journeyman
Opcje
W telefonie, za taką kasę to straszna lipa. Mam nadzieję że jakaś aktualizacja w najbliższym czasie to naprawi. Jak nie to będę wymieniał do skutku jako towar niezgodny z umową ;-/
elAiden
Navigator
Opcje
Też się nad tym zastanowię, nie kupuje się takiego telefonu dla noszenia go tylko w kieszeni i dzwonienia.
x-chris
Journeyman
Opcje
W poniedziałek zadzwonię do samsunga. Zobaczę co mi ciekawego powiedzą.
elAiden
Navigator
Opcje
Daj znać tutaj, będę wdzięczny 🙋‍♂️
Jeśli problem okaże się być poważny, trzeba będzie skrzyknąć wszystkich dotkniętych w jedno miejsce i działać. Nie ma żadnej zgody na takie rzeczy.
x-chris
Journeyman
Opcje
Zgadzam się. Dam znać 👍
Selixo
Big Cheese
Opcje
Camera assistant i wyłączyć automatyczne przełączanie obiektywów. Nie zawsze x3 jest robione tele. Przy dobrym świetle x3 zrobi tele, przy złym x3 jest z głównego mając włączoną funkcję o której wspomniałem. Z tego powodu mogą występować anomalie.