Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z zasięgiem

(Temat utworzony: 03-02-2024 10:20 PM)
16712 Wyświetlenia
Oliwier997
Explorer
Opcje
Ma ktoś pomysł jak rozwiązać problem z zasięgiem na S24+? Na poprzednim telefonie miałem zawsze wszystkie kreski, gdy byłem w domu (nieważne czy 4g, czy 5g), a po zmianie telefonu przeważnie mam 2/3 kreski i internet bardzo zamula. Inni lokatorzy mają simki z tej samej sieci i nie mają żadnych problemów, więc to na pewno coś z moim telefonem 😞
106 Odpowiedzi
Nomore5am5ung
Journeyman
Opcje
Mam podobny problem, s23 ultra. Przekładam kartę do note 10 lub s22 i nie ma problemu, a ten prawie w ogóle nie łapie. To samo roamingu, sieć Orange. Brak zasięgu niezależnie od ustawień. Widzę że czym nowszy i droższy telefon tym gorszy.
0 Like
FanemToJaNieJestem
First Poster
Opcje
To wina słabego modemu w Exynosie. Kup s24+ że snapdragonem.
0 Like
lepiama
First Poster
Opcje
Witajcie. Proszę o opinie użytkowników dual simów w 24 ultra. Mam s22 z dwoma kartami w tym jedna e. Problemy pod tytułem " znikający zasięg" na poszczególnych kartach to norma. Do tego ogólne spowolnienie telefonu, gubienie internetu itp. zastanawiam się nad zmianą na ultra bo ma zdecydowanie lepsze podzespoły natomiast czy to pomoże na bolączki z dual SIM?
0 Like
PatrykPred
Big Cheese
Opcje
Używałem w S23U I S24U dwóch kart i żadnych problemów nie było, działały prawidłowo.
0 Like
Adas948
Navigator
Opcje
Wcześniej ten problem nie występywał bo korzystałem w różnych miejscach i zawsze internet odbierał, a teraz mam problem z zasięgiem w pracy , nawet w domu . Czy ktoś zauważył ten sam problem ? Oczywiście nie bede wspominał o grzejącej się mocno baterii przy ładowaniu i korzystaniu z np aparatu , gdzie wcześniej tego problemu nie było . Oczekuje z niecierpliwością na aktualizacje aparatu , ale patrząc na te ostatnie to strach się bądź bo zamiast lepiej to coraz gorzej , samsung ogarnij się. 

Selixo
Big Cheese
Opcje
U mnie żadnego problemu nawet w trakcie ładowania z grzaniem itp. Sprzedaj ten telefon i opuść members, bo wiedzę, że nie jest dla Ciebie, skoro masz ciągle problemy.
0 Like
Sforak
Pioneer
Opcje
Jaki numer aktualizacji ?
0 Like
Debuuu
Pioneer
Opcje
Tak, Samsung powinien naprawić nagrzewający się procesor, ale nie naprawiają żadnego tylko nowego modelu producenta i reklamowania procesora Myślę, że tylko s22 ultra ma problem z ogrzewaniem, ale model 24 również taki sam widzę twój komentarz. Jeden z was powinien kupić iPhone'a
0 Like
Selixo
Big Cheese
Opcje
S24u nie ma exynosa i nie ma problemu z nagrzewaniem się... ostatnio można poczytać o problemach po aktualizacji marcowej, że niektórym powoduje właśnie grzanie telefonu. Jak pisałem u mnie nie ma problemu, a autor właśnie ma s24u.
Debuuu
Pioneer
Opcje
Ah przeprasam zly zrozumiem no to fajniej z naprawy zrobili ale exynos tak nagrzewa jak cholera
0 Like