Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

S24 grzeje sie jak farelka

(Temat utworzony: wtorek)
66 Wyświetlenia
lukzak2298
Explorer
Opcje
Co złego dzieje sie z Samsungiem? Mówię to jako miłośnik Samsunga który od nastu lat jest wierny tej marce
10 Odpowiedzi
GlitchCore
Samsung Members Star ★
Opcje
@lukzak2298 W jakich sytuacjach telefon się nagrzewa? W przypadku intensywnego korzystania z telefonu może on się nagrzać.
msss95
Pioneer
Opcje
Używam S24 od 2 tygodni, ani razu mi się nie zagrzał. A przesiadłam się z grzańca flip 3
0 Like
lukzak2298
Explorer
Opcje
Czy restart to intensywne korzystanie? Czy nawigacja googlemaps yo intensywnie korzystanie?
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@lukzak2298, na początek wykonaj zabieg Wipe Cache Partition, nie usuwa on żadnych danych użytkownika, tu masz instrukcję, przeczytaj uważnie do końca: https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn...

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Safarez
Pathfinder
Opcje
Cześć. Mam problem z moim samsungiem S24. Grzeje się drastycznie i bateria bardzo ucieka. Chciałem zapytać czy polecacie robić factory reset? Jak zrobić potem przywracanie żeby nie pomieszać w telefonie i nie przenieść błędów?
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Safarez  napisał(a):
Jak zrobić potem przywracanie żeby nie pomieszać w telefonie i nie przenieść błędów?

Najlepiej jest nie przywracać aplikacji oraz ustawień telefonu, gdyż to w nich może być zaszytych najwięcej błędów.

Safarez
Pathfinder
Opcje
Ok czyli aplikacji i ustawień nie przywracać. Zdjęcia wideo notatki itp są jak najbardziej akceptowalne ?
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Safarez, Tak. Wszystko pozostałe możesz śmiało przywracać.

mcbseb
Troubleshooter
Opcje
Cześć. Zgrywasz kontakty, zdjęcia i filmy na PC lub konto Google, zesetujesz smartfon z poziomu Recovery Menu. Przywracasz kontakty, kopiujesz zdjecia i filmy, a aplikacje instalujesz na nowo. Ustawienia również ogarniasz na nowo.