Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z danymi komórkowymi i gpsem

(Temat utworzony: 15-08-2024 05:06 PM)
737 Wyświetlenia
7sebol7
Journeyman
Opcje
Cześć, używam mojego Samsunga Galaxy S24 już ponad miesiąc i ciągle mam następujące problemy:
1)Dane komórkowe co pewien czas się zwieszają, przez co żeby internet dalej ruszył muszę przełączyć na drugą kartę sim.
2) po pewnym czasie na mapach google GPS zaczyna przerywać a w pewnym momencie pozycje zczytuje co kilkanaście sekund.
Robiłem już całkowity reset telefonu, reset ustawien GPS czy reeboot system. Czy to wadliwy Telefon czy oprogramowanie? Nigdy nie miałem takich problemów z Samsungiem, a wyszło, że linia S chodzi u mnie najgorzej 
27 Odpowiedzi
Piwkoo
Helping Hand
Opcje
No skoro zrobiłeś już reset do ustawień fabrycznych to raczej nic innego nie pomoże... zostaję serwis
0 Like
Body_joe
Pioneer
Opcje
Proponuję jeszcze może wymiana karty sim u operatora, może pomoże.
Carmen3003
Explorer
Opcje
Czy wy też po ostatniej aktualizacji ma S24 macie problem z google maps i łączeniem z siecią. Google maps zawiesza się, nie pokazuje aktualnego położenia i co chwilę szuka GPS. Sieć co chwilę się przełącza na LTE lub zanika przez co internet sieciowy słabo działa. Dzwoniłam do T-mobile i powiedzieli mi że to problem z telefonem. Czy ktoś wie jak to rozwiązać?
Pan_Tur
First Poster
Opcje
Mam w innej sieci operatora, a mam ten sam problem. Wysłałem dzisiaj raport o błędach do Samsunga, ale nie wiem czy i kiedy odpowiedzą.
0 Like
Carmen3003
Explorer
Opcje
Też wysłałam raport ale też nie wiem czy to nie problem z samym google. Odinstalowałam aktualizację mam i chyba tak nie ma. Testuje jeszcze
0 Like
Carmen3003
Explorer
Opcje
Mam to samo. Zgłaszałam to na suport. Mieli zrobić aktualizację i rozwiązać problem ale aktualizacja nie pomogła a wręcz przeciwnie.
7sebol7
Journeyman
Opcje
Wolałbym właśnie poczekać na aktualizacje, bo dawanie telefonu na serwis jest dla mnie dużym problemem.
0 Like
radmich
First Poster
Opcje
Potwierdzam, u mnie w S24+ też po aktualizacji siadły google maps i z siecią też bywają problemy😓
0 Like
wkurzonybartek
Student
Opcje
Potwierdzam po ostatnim update nie da się korzystać z map, nie pomaga żadne czyszczenie danych
0 Like