Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Powiadomienie "Brak sieci"

(Temat utworzony: 21-02-2025 06:43 PM)
227 Wyświetlenia
Kacp3rrro
Journeyman
Opcje
Cześć, 
Mam problem z powiadomieniem widocznym na screenie, telefon to S24 Ultra. Powiadomienie wywołuje dźwięk i wibracje zwykłego powiadomienia, np. SMS.
Powiadomienie to pojawia się od razu, gdy telefon traci sygnał, a zaczęło się pojawiać gdy zacząłem korzystać z 2 kart SIM (muszę z nich korzystać). 
Powiadomienie jest o tyle denerwujące, że mimo, że go nie usunę z panelu powiadomień to dźwięk/wibracja jest wywoływany co mniej niż minute niekiedy. 

Jest możliwość wyłączenia tego powiadomienia? Ew. wyciszenia tego?
Napomnę tylko, że na s20 FE jest również to samo irytujące powiadomienie.

image

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
PatrykF
Expert
Opcje

@Kacp3rrro To może zmień na automatyczny wybór sieci komórkowej?

Ustawienia > Połączenia > Sieci komórkowe > Operatorzy sieci > Wybieraj automatycznie (włącz).

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

6 Odpowiedzi
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
Witam. Powiadomienie można wyłączyć przez naciśnięcie i przytrzymanie go i wybranie opcji "Wyłącz powiadomienia".
Kacp3rrro
Journeyman
Opcje
Niestety, wyłączyłem wszystko co mogłem oprócz tego załączonego na screenie, gdyż jak widać nie mogę. Powiadomienie w dalszym ciągu denerwuje1740547837571.jpg
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@Kacp3rrro Może udałoby Ci się chociaż wyłączyć te powtórzone powiadomienia?

Ustawienia > Powiadomienia > Ustawienia zaawansowane > Przypomnienia o powiadomieniach (wyłącz).

0 Like
Kacp3rrro
Journeyman
Opcje
Dobra myśl jednakże ta opcja już jest wyłączona (chyba nawet domyslnie), więc muszę myśleć dalszym ciągu
0 Like
Rozwiązanie
PatrykF
Expert
Opcje

@Kacp3rrro To może zmień na automatyczny wybór sieci komórkowej?

Ustawienia > Połączenia > Sieci komórkowe > Operatorzy sieci > Wybieraj automatycznie (włącz).

Kacp3rrro
Journeyman
Opcje
No i to chyba będzie to. Wczoraj ustawione i już nie wyskoczyło powiadomienie. Nie wiem jakim cudem ominąłem to ustawienie, ale w końcu się udało 😅 Dzięki za pomoc
0 Like