Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

OneUi7/Android 15 - co samsung poprawił a co wymaga naprawy

(Temat utworzony: 2 tygodni(e) temu)
856 Wyświetlenia
Raulnin
Voyager
Opcje
Witam serdecznie. Założyłem ten temat aby podzielić się swoimi spostrzeżeniami na temat OneUi7 na Samsungu S24U.

Na plus: 
- w końcu poprawione procesowanie zdjęć. Teraz zdjęcia wykonanane w 50mp i 200mp procesowane są w sposób poprawny (kolory są takie jak powinny)
- tryb Log przy video
- zarządzanie energią akumulatora w normie 
- bardzo dobry dźwięk z głośników telefonu (wydaje się lepszy niż w 6.1)
- szybkie działanie nakładki
- nowy pasek powiadomień jest ok

Na minus:
- większe podobieństwo do iOS
- "cukierkowe" ikony
- świadomość, że szybciej niż myślimy będzie OneUI8. 🫠

To w sumie tak po szybkim zapoznaniu się z nowym systemem. Oczywiście pojawi się więcej informacji.

41 Odpowiedzi
galaktycznytyp
Pioneer
Opcje

Ikony ikony przecież je mozna zmienic na dowolne w galaxy store nie kumam ludzi co mają pretensje o takie cos 😂

Dziewczynaa34
Pioneer
Opcje
Nie dosc że masz android 15 to jeszcze nie pasuje coś a ja musze czekać 🤣 do maja
Danylewy
Troubleshooter
Opcje
Ja wole akurat te z ui 6.1, a nie znajdziesz paczki wszystkich ikon. Pasek górnej belki też jest świetny w 6.1; mogliby zrobić większe widełki do edycji
Raulnin
Voyager
Opcje
Android ma to do siebie, że możesz zrobić w nim wszystko. Producent robi pierwszy szlif i akurat mi on nie leży w wydaniu Samsunga. Huawei miał o wiele ładniejszą nakladke....przykładowo. Odnoszę wrażenie, że nie kumasz jeszcze wielu rzeczy....no nic. Pozdro
Sławek1979
Pathfinder
Opcje
Polecam ikony Monoic Black. Najlepiej zainstalować Good Lock z pakietami od Samsunga i zabawa przednia 😁
lukasz2008
Pioneer
Opcje
Mi się podoba podobieństwo do iOS
kubaa5534
Navigator
Opcje
Ja naprzyklad zauważyłem że telefon zdecydowanie mniej sie nagrzewa jeśli chodzi o baterie to chyba jest troszkę lepiej chociaż do końca nie przetestowałem
rycerzjedi
Explorer
Opcje
Moim zdaniem aktualizacja najlepsza 😊 szybko działa wszystko po skonfigurowaniu nic nie zacina utra leci i pływa
iwosev
Navigator
Opcje
Brakuje tylko funkcji now Brief 😞