Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

One UI 7.0 kolory ikon

(Temat utworzony: wtorek)
29 Wyświetlenia
JARo0o
Pioneer
Opcje
Witam. Zaktualizowałem swojego S24 Ultra do Android 15 One UI 7.0 i się zastanawiam czy idzie zmienić kolor ikon na pulpicie np. poprzez good lock. Przed aktualizacją było wszystko wyraźne a teraz trochę lipa. 

image

10 Odpowiedzi
Amazigh
Big Cheese
Opcje
Właśnie przywitałeś się z nową codziennością... Owszem, można pogrzebać w GL i pewne rzeczy w pewnym zakresie pozmieniać. Na początek spróbuj jednak opcje w motywie domyślnym - tapeta i styl - paleta kolorów... Zobacz co się zmienia i czy ci to odpowiada...
Zonniak
Hotshot
Opcje
Witam
Nie ma takiego stricte sposobu aby zmienić ten pasek. Możesz jednak poszperać w motywach i paletach koloru.

Aby zmienić paletę koloru Wejdź w ustawienia--> tapet i styl --> paleta kolorów

Aby zmienić motyw Wejdź w ustawienia --> motywy --> wybierz i ustaw motyw.

Pozdrawiam
LuksLukisG
Navigator
Opcje
Jak to twoja autoraka tapeta to możesz dać pasek z kolorem od góry, trochę łatanie ale jak ma pomóc to ok. Jeżeli to motyw narzuca to będzie gorzej.
0 Like
Domino123
Pioneer
Opcje
Witam jak ustawic ikone aparatu przedniego z kółka na szeroki wyspę takom jak ma iphone da sie ???
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@Domino123 Możesz symulować wcięcie aparatu. Musisz uruchomić tryb recovery:

Ustawienia > Telefon - informacje > Informacje o oprogramowaniu > Numer wersji (nacisnąć kilkanaście razy).

Następnie:
Ustawienia > Tryb programisty > Symuluj wyświetlacz z wcięciem > Wybierz pasujące Ci wcięcie.

Domino123
Pioneer
Opcje
Dzięki spróbuję Super
0 Like
Domino123
Pioneer
Opcje
Nic z tego robię to ale to tylko ekran zmniejsza lub z większą ikony apartau nie mogę ustawic
0 Like
Domino123
Pioneer
Opcje
Jak by Pan wiedzal jak prosze dać znać bo wcięcie tylko zmienia ekran cały nie aparat mi chodzi o przedni aparat żeby z oczka zrobić jak ma iphone nie wiem czy sie da taka ikonka jak bateria w ul7 tylko większą o.
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@Domino123 Niestety nie wiem o co pytasz. Może podrzucisz jakieś zdjecie, albo zrzut ekranu?

0 Like