Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nowy galaxy s24 ultra bateria spada bardzo szybko

(Temat utworzony: 19-12-2024 04:31 PM)
1342 Wyświetlenia
arczii00
Journeyman
Opcje
Hej, w zeszły piątek kupiłem sobie nowego galaxy s24 ultra przesiadając się z iphone 12 pro max, jestem bardzo negatywnie zaskocozny bateria, miała bardzo dobrze trzymać a leci w oczach. Przykład sprzed chwili, wyjeżdżając z domu telefon miał 88% baterii używałem Yanosika przez jakieś 35-40 minut z wlacoznym ekranem i lte + YouTube music w tle i teraz mam 76%, coś tu chyba jest nie tak? Jak to wyglądało u Was? Mam jeszcze tydzień na zwrot telefonu i coraz częściej o tym myślę patrząc po baterii.
0 Like
24 Odpowiedzi
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@arczii00, Według mnie to normalne zużycie energii przy korzystaniu z tych aplikacji.

_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Proszę baterii dać czas by się z optymalizowała i nauczyła wzorców użytkowania. Proces zazwyczaj trwa ok 3 tygodni.
SaCam
Voyager
Opcje
Nie jest to dziwne, skoro te aplikacje miałeś włączone
arczii00
Journeyman
Opcje
To jest mój pierwszy android w życiu, byłem przyzywczjaony do działania baterii w iphone i pewnie stąd takie zaskoczenie - dziękuję za odpowiedź :smiling-face:
0 Like
arczii00
Journeyman
Opcje
Dziękuję bardzo za odpowiedź :smiling-face:
0 Like
arczii00
Journeyman
Opcje
Dziękuję za odpowiedź, przyzyczajenie do iphone wzięło górę, muszę się przyzwyczaić do Galaxy :smiling-face:
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Nie ma za co. Pozdrawiam.
proud_andre
Explorer
Opcje
Jeśli nie jesteś zadowolony z autonomii w S24 Ultra, spróbuj dodać aplikacje, których nie używasz, do głębokiego snu.

Możesz także zmniejszyć rozdzielczość ekranu, jeśli nie stanowi to dla Ciebie problemu.

Jest wiele opcji, które można dostosować. Wszystko zależy od Twoich potrzeb.
arczii00
Journeyman
Opcje
Tak zrobię, bardzo dziękuję 😊
0 Like