Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nagrywanie video s24 jakość dźwięku

(Temat utworzony: 31-01-2024 04:45 PM)
2375 Wyświetlenia
kondziiuu
Student
Opcje
Witam,
Od tygodnia jestem posiadaczem s24.
Zauważyłem dziwną jakość głosu podczas nagrywania video. Czy ktoś ma podobna sytuację? Jakby szelest przy większej głośności nagrywania.
0 Like
PatrykPred
Big Cheese
Opcje
Może masz jakieś etui które zasłania mikrofon który jest w aparacie z tyłu?
Oeiwjbxso
Student
Opcje
miałam podobny problem w moim samsungu A51, nagrywanego głosu prawie wcale nie było słychać i po jakims czasie samo się naprawiło nie wiem nawet jakim cudem, ale możliwe że masz wadliwy model samsunga, spróbuj jeszcze ponownie uruchomić telefon :smiling-face:
0 Like
KeeNeX
Journeyman
Opcje
Restart telefonu pomógł😅
Fila115
First Poster
Opcje
Mam ten sam problem
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Fila115, próbowałeś rozwiązań z tego wątku?

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Galaxiusz
First Poster
Opcje
S10e nagrywał bezproblemowo, s24ultra myślałem że będzie mega przeskok jakościowo a tu oprócz bateri... problem z dźwiękiem wyłączyłem zoom mikrofonu ale nie pomaga.
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@Galaxiusz Jakiej natury masz problem z dźwiękiem przy nagrywaniu? Nie wychwytuje czegoś mikrofon?

0 Like
Galaxiusz
First Poster
Opcje
Raz jeszcze ciszej a raz głośniej. Na kinie domowym raz lewy głośnik działa raz obydwa, różnie. Płytki dzwiek za chwilę jest OK. Odkąd mam telefon to 2 razy byłem na dużych koncerach z dzieckiem i na drugi dzień na kinie domowym jak to zobaczyłem to się złapałem za głowę. Myślałem że to kwestia zoomu mikrofonu ale się myliłem. Filmy niestety nie do oglądania. Ale kwestia tych aparatów foto to chyba nie jestem zbyt wymagajacy bo na s10 super się operowało a tu gabaryty utrudniają zawsze coś przypadkowo nacisnę nagrywając. Następnego ultra nie chce, ale to subiektywna ocena. Co do dźwięku to będę się kontaktował z serwisem ale wątpię by coś poradzili
0 Like
Luki06pl
Journeyman
Opcje
Cześć 
Mam problem z mikrofonem w moim S24. Dość często zdarza się że nagrany dźwięk jest zniekształcony (przytłumiony, tubalny).
Tak jakbym zasłaniał mikrofonem palcem czego nie robię. Miał ktoś może podobny problem i wie jak go rozwiązać?
0 Like
Krokiettrain
Voyager
Opcje
Tak samo mam
0 Like