Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problemy z WiFi

(Temat utworzony: 03-04-2024 11:03 AM)
3411 Wyświetlenia
eve_xyz
Explorer
Opcje
Dzien dobry! Czy ktoś jeszcze ma problemy z wifi i internetem z S24? Przeszłam z S10 na S24 i już pomijając to że szaleństwa nie ma, to dodatkowo od jakiegoś czasu S24 ma problemy ze"zlapaniem" wifi, niby jest połączone ale przerywa, strony się nie wczytują, czasem nawet maila nie idzie wysłać, gdzie obok, w starym S10 jak i reszcie urzadzen hula jak zawsze.....zatem problemy z dostawca internetu wykluczylam, ma ktoś jakiś pomysł na rozwiązanie problemu czy tylko serwis???

Sam problem był od początku, ale łudziłam się że te wymyślne aktualizacje coś pomogą.... I nic 😱 nawet publikując ten wpis musialam kilkakrotnie próbować ze względu na te problemy

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
eve_xyz
Explorer
Opcje
Probowalam, nic się nie zmieniło, teraz poklikałam wg tego linka od kogoś tu z forum https://youtu.be/nJpnBsbSUj0?si=tUT8nvNLbY3p5_5B
Zobaczymy co wyjdzie

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

16 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Na początek zresetuj ustawienia sieciowe i spróbuj ponownie połączyć się z siecią. Aby zresetować przejdź kolejno do: Ustawienia > Zarządzanie ogólne > Resetowanie > Resetuj ustawienia sieci Wi-Fi i Bluetooth.

Rozwiązanie
eve_xyz
Explorer
Opcje
Probowalam, nic się nie zmieniło, teraz poklikałam wg tego linka od kogoś tu z forum https://youtu.be/nJpnBsbSUj0?si=tUT8nvNLbY3p5_5B
Zobaczymy co wyjdzie
eve_xyz
Explorer
Opcje
Póki co po tym internet przyspieszył na tyle że sam się gubi z prędkością 🤣 zobaczymy co bedzie po wyjściu z domu i powrocie
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Napisz zatem później czy wskazówki z filmu rozwiązały problem.

0 Like
eve_xyz
Explorer
Opcje
Hej! Informuję że "poklikanie" ustawień według filmiku pomogło! Co prawda filmik jest o S23 Ultra zdaje się i ustawienia pod koniec troche się różnią i w sumie pod koniec instruktazu kilka ostatnich krokow pominęłam nawet nie wiem ktorych, ale większość ustawień w połączeniu z "uruchom ponownie" działa
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Dziękuję za informację. Cieszę się, że problem został rozwiązany.

0 Like
Mati91a
Pathfinder
Opcje
Witam. Zaobserwowałem, że mój smartfon Samsung Galaxy S24 + zrywa połączenie z internetem. Dopiero ponowne uruchomienie powoduje, że telefon łączy się z siecią. Czy jest to kwestia wadliwego oprogramowania Android 14? Gdzie może leżeć tego przyczyna? Pozdrawiam! 😉
0 Like
krixo
First Poster
Opcje
Cześć mam to samo udało ci się jakoś to naprawić ? :smiling-face:
0 Like
Mati91a
Pathfinder
Opcje
Jedynym rozwiązaniem wydaje się restart. Gdybym wiedział jak to naprawić, nie pisałbym tutaj. 🙂
0 Like