Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nagrywanie rozmów

(Temat utworzony: 12-04-2025 04:36 PM)
203 Wyświetlenia
BiedronaOna
Journeyman
Opcje
Czy jest szansa na nagrywanie rozmów na s24 ultra w Polsce, czy tylko w Stanach?
0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Niestety telefony produkowane na Polskę nie mają możliwości nagrywania rozmów( przepisy prawne które obowiązują w Polsce) chyba że w telefonie zostanie zmieniony region co może skutkować utratą gwarancji.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

13 Odpowiedzi
Rozwiązanie
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Niestety telefony produkowane na Polskę nie mają możliwości nagrywania rozmów( przepisy prawne które obowiązują w Polsce) chyba że w telefonie zostanie zmieniony region co może skutkować utratą gwarancji.
BiedronaOna
Journeyman
Opcje
Dziękuję
0 Like
Andreas545
Voyager
Opcje
To się powinno u nas zmienić. Jeżeli nie wykorzystano go w celach przestępczych to powinno być legalne.
BiedronaOna
Journeyman
Opcje
Tymbardziej, że One UI 7 daje taką możliwość, tylko nie w Polsce.
FenrirEvi
Pathfinder
Opcje
wszyscy mogą mnie nagrywać ale ja nie mogę 😂 od kiedy, po zmianie regionu (która jest możliwa), traci się gwarancję?
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Serwisy mają wgląd z jakiego regionu jest nasz telefon i na jaki został wydany. To że można zmienić nie ma żadnego problemu, ale robimy to na własną odpowiedzialność. To że nie ma funkcji nagrywania od paru lat w Polsce to możemy mieć pretensje do naszego prawa które zostało w ten sposób ustalone.
0 Like
FenrirEvi
Pathfinder
Opcje
czyli jak ktoś ma telefon na region w Hiszpanii (zakupiony legalnie na allegro), ma się dowód zakupu i wybrało się region Polska, to nie będzie problemu w serwisach samsunga? a co do prawa w Polsce, to wiele rzeczy niestety nie działa 🙈
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Jeśli by Pan/Pani taki zakupił/a to tak. Niestety nasze prawo zawsze było i jest dziurawe i bardzo niedopracowane.
FenrirEvi
Pathfinder
Opcje
dziękuję 💚 pozdrawiam
0 Like