Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Odczucia z działania?

(Temat utworzony: 10-04-2025 03:45 PM)
381 Wyświetlenia
Djabramus
Pathfinder
Opcje
Jak wasze odczucia z działania nowego one ui 7? Ja zauważyłem że jescze szubiciej działa smartfon. Choć wczsnsiej to już była ... Ale nie podoba mi się ta otoczka graficzna podsumowania w smamsung internet czy w asystencie rysowania. Zbyt upiększona. Przedtem była prostsza i surowsza przeto dla oka ładniejsza. Przynajmniej do mnie. 
15 Odpowiedzi
RobertPL
Pioneer
Opcje
Paskudne ikony
Djabramus
Pathfinder
Opcje
Napewno paskudna i za duża ikona baterii.
RobertPL
Pioneer
Opcje
Bateria mała to da się przeżyć. Systemowe tragiczne, każda w innym stylu. Zmieniłem na UI 6
0 Like
Djabramus
Pathfinder
Opcje
Graficznie coś im się nie udało... Mogło grafikę poprzednia zostawić a dodać tylko innowacje itp
0 Like
Izuśka75
Pathfinder
Opcje
Ogólnie może być, ale bateria o 8.00 100%, a teraz jest 15.59 i już 36% , a za wiele nie robiłam na nim , znaczy nie więcej niż do tej pory , więc może to przez tą aktualizację.
0 Like
Anessal
Voyager
Opcje
Miałam ustawiony motyw i zakupiony pakiet ikon wszystko z Galaxy store, byłam ciekawa na ile się zmieni otóż wszystko pozostało bez zmian i motyw i ikony, widzety pochodzą głównie z apek obcych działają, dla mnie zmiany kosmetyczne na razie, sprawdzam baterię i może coś się jeszcze rzuci w oczy😊
0 Like
Pablos1970
Pathfinder
Opcje
Po aktualizacji wykonaj czyszczenie Wipe Cache. Wszystkie dane zostają nienaruszone, bez obaw. Też tak miałem i do tego bateria się bardzo grzała a po tej czynności jak ręką odjąć. Daj znać czy coś to dało. Pozdrawiam
Maniollo
Troubleshooter
Opcje
Kiedy pytania jak wrócić do A14
Izuśka75
Pathfinder
Opcje
Zrobiłam, poczekam do jutra , ale już teraz czuję trzymając telefon , że jest chłodny, a wcześniej był dość ciepły.